Life

Valentin Sanfira, probleme cu Poliția. Ce s-a aflat despre îndrăgitul cântăreț, fanii nu se așteptau la asta

Valentin Sanfira, necazuri cu legea din România. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară, nimeni nu credea așa ceva.
30.08.2023 | 08:48
Valentin Sanfira probleme cu Politia Ce sa aflat despre indragitul cantaret fanii nu se asteptau la asta
Valentin Sanfira, necazuri cu legea din România. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară, nimeni nu credea așa ceva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira are probleme cu Poliția încă de la finalul anului trecut. Ce s-a aflat despre îndrăgitul cântăreț, fanii nu se așteptau la asta. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a ajuns de mai multe ori în instanță.

Valentin Sanfira, necazuri cu legea din România. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară, nimeni nu credea așa ceva

Valentin Sanfira are necazuri cu legea din România, după ce a rămas fără permis de conducere. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară din Gorj de când a ajuns să fie pieton și să stea în dreapta șoferului.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu credea așa ceva. Vedeta a făcut mai multe apeluri la Judecătoria Filiași care i-a respins la sfârșitul lui 2022 cererea de chemare în judecată formulată împotriva IPJ Dolj. Aceasta avea drept obiect: „plângere contravenţională”.

Îndrăgitul artist nu a renunțat și prin intermediul avocatului său a mai formulat încă o cerere. De această dată scopul principal a fost cel de „reexaminare anulare cerere”. Din păcate, nici aceasta nu a fost luată în calcul de magistrați.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că de câteva luni bune Valentin Sanfira nu mai are permis de conducere, motiv pentru care în februarie 2023 s-a prezentat din nou în fața magistraților cu o nouă cerere de chemare în judecată.

Potrivit spynews.ro, aceasta era formulată împotriva Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, obiectul fiind de „plângere contravenţională”. Cererea a fost amânată de nenumărate ori, însă în iulie artistul de muzică populară a aflat că a pierdut din nou.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira, fără permis de conducere

Valentin Sanfira nu are permis de conducere și își dorește să-l recupereze pentru a se deplasa mai ușor la concertele și spectacolele pe care le are programate. Vedeta mai poate formula o contestație în termen de 30 de zile de la data pronunțării.

„Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională împotriva procesului – verbal seria *********, formulată de petentul SANFIRA VALENTIN, în contradictoriu cu intimatul I.P.J. Vrancea.

ADVERTISEMENT

Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a fi depusă la Judecătoria Adjud. Pronunţată astăzi, 18.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre **** 18.07.2023”, se arată în decizia instanței din Dolj, mai arată sursa citată anterior. În prezent, Valentin Sanfira este condus la evenimente de soția sa, Codruța Filip, care este șoferul său personal.

ADVERTISEMENT