Life

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre familia formată cu Cristi Borcea: „Ne facem între noi cadouri”

Valentina Pelinel a vorbit despre familia pe care o formează cu Cristi Borcea și a dezvăluit ce vrea de la anul 2024. Blondina a fost clară!
30.12.2023 | 09:48
Valentina Pelinel dezvaluiri despre familia formata cu Cristi Borcea Ne facem intre noi cadouri
Valentina Pelinel, fericită alături de Cristi Borcea. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel știe foarte clar ce vrea de la 2024. Soția lui Cristi Borcea a vorbit despre viața de familie, sărbătorile de iarnă, dar și modul în care ea și partenerul ei reușesc să se surprindă destul de des.

Valentina Pelinel a spus ce își dorește în 2024

Valentina Pelinel radiază de fericire alături de Borcea, iar relația lor este una din cele mai sudate din showbiz, cel puțin până acum. Vedeta a mărturisit că vrea ca în 2024 să aibă parte de lucruri la fel de frumoase precum cele de care s-a bucurat și în 2023.

ADVERTISEMENT

Sănătatea e pe primul loc, urmată de buna înțelegere din familie. Valentina Pelinel nu cere cine știe ce noutăți de la viață, dorind ca toate proiectele frumoase să aibă continuitate cel puțin încă un an.

„În 2024, o să râzi, dar îmi doresc o continuitate a ceea ce am început, că tot timpul facem ceva și cheia succesului e continuitatea”, a declarat Valentina Pelinel pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De Crăciun, Valentina și Cristi Borcea au petrecut în familie. Vedeta a recunoscut că ea și soțul ei își fac cadouri cât se poate de des. Nu doar fostul patron de la Dinamo o surprinde cu tot felul de atenții. Și ea știe cum să îi facă surprize partenerului de viață cu care are trei copii.

„Ne facem cadouri”

„Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult ne bucurăm să le facem lor. În rest, îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși.

Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune. Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize”, a adăugat Valentina Pelinel pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT