Life

Valentina Pelinel, o nouă vacanță. Unde a plecat soția lui Cristi Borcea cu Milan

Valentina Pelinel se bucură de vară și de vremea frumoasă într-un concediu peste hotare unde a plecat însoțită de cele mai dragi persoane din viața ei.
11.08.2021 | 15:11
Valentina Pelinel o noua vacanta Unde a plecat sotia lui Cristi Borcea cu Milan
ADVERTISEMENT

Fotomodelul a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde a și locuit o bună bucată de vreme, doar că de data asta nu este singură, ci alături de fiul său și al lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a postat mai multe imagini cu Milan în mediul online, cei doi bucurându-se de clipe frumoase împreună care peste ani vor deveni amintiri de neuitat.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, în concediu cu băiatul ei, Milan

„Noi începem săptămâna în forță. Pentru că cele mai frumoase experiențe devin amintiri de neprețuit peste timp. Mă bucur de fiecare clipă alături de ei”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Vedeta a ținut cont de fiul ei și a ales o destinație unde cel mic să se simtă în largul. S-au plimbat pe străzile din New York și au vizitat un parc de distracție, perfect pentru un copil de numai 5 ani.

ADVERTISEMENT

Așa acum era de așteptat soția lui Cristi Borcea s-a bucurat să revină în locul care i-a fost casă o perioadă lungă de timp și pe care îl arată acum băiatului ei.

Milan nu lipsește din imaginile postate de celebra sa mamă, semn că cei doi se distrează de minune și sunt gata să se întoarcă în România cu cele mai frumoase amintiri.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am fost fascinată de acest mare oraș al viselor, New York. Sunt atât de fericită să mă întorc din nou aici, de data aceasta cu Milan și să-i arăt acest oraș, cultura și vibrația lui”, a mai scris modelul în mediul virtual.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Valentina Pelinel, mamă pentru a treia oară? Ce a declarat

Pe lângă Milan vedeta mai are două fete gemene, mărturisind recent că nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou. Blondina le dedică celor mici foarte mult timp și chiar îi duce la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel are o familie fericită alături de fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, cei doi având grijă să nu uite de momentele în doi sau de concediile fără copii.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare.

Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a mărturisit soția lui Cristi Borcea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT