Life

Valerie Lungu, transformată radical! Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Bravo ai Stil? – Foto

03.07.2020 | 13:19
Valerie Lungu transformata radical Ce sa intamplat cu fosta concurenta de la Bravo ai Stil  Foto
Valerie Lungu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valerie Lungu este o fostă concurentă a emisiunii Bravo ai Stil, de la Kanal D. Ea a dispărut din lumina reflectoarelor, iar aparițiile sale TV au devenit aproape inexistente, în ultima perioadă.

Vedeta este, însă, foarte prezentă în mediul online, unde postează imagini din viața ei. Ea și-a schimbat look-ul și s-a lăudat cu noua sa coafură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra și-a mărit buzele și a slăbit, iar acum se mândrește cu noua sa înfățișare pe Instagram.

Valerie Lungu, vedetă după participarea la Bravo ai Stil

Originară din Republica Moldova, Valerie Lungu a participat la emisiunea de modă de la Kanal D. Ulterior, ea a primit mai multe contracte de publicitate pentru diferite firme a căror imagine este.

ADVERTISEMENT

Roșcata face bani frumoși din Instagram, unde are peste 200 de mii de urmăritori. Toți acești oameni sunt atenți la schimbările ei de look, la ce haine își mai cumpără sau ce produse recomandă.

Valerie Lungu, cu noul look. Foto: Instagram
Valerie Lungu, cu noul look. Foto: Instagram

Ca orice influencer ce se respectă, Valerie Lungu de la Bravo Ai Stil își schimbă look-ul des, iar de această dată a ales să își vopsească părul roșu. Ea a postat deja câteva imagini cu ea în noua postură, iar prietenii virtuali i-au apreciat conținutul.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valerie Lungu (@valerie.lungu) on

Face parte dintr-o familie înstărită

Valerie Lungu nu trăiește exclusiv din banii pe care îi produce din social media. Ea face parte dintr-o familie de artiști cu bani, părinții având o situație financiară foarte bună. Astfel, pentru că rudele sale sunt de rang înalt, fosta concurentă de la Bravo Ai Stil călătorește des și se îmbracă numai cu haine de firmă, în special de la marile case de modă din lume.

În vârstă de 25 de ani, Valerie a terminat facultatea de Artă Teatrală şi Cinematografie, a avut multe apariții în clipurile mamei sale, dar și în videoclipurile lui Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

Ea moștenește frumusețea de la mama sa, cântăreața Victoria Lungu, care se bucură de celebritate peste Prut.

Valerie Lungu seamănă foarte bine cu mama ei, Victoria. Foto: Instagram
Valerie Lungu seamănă foarte bine cu mama ei, Victoria. Foto: Instagram

Un nou proiect la radio

Pandemia coronavirus a pus pe tușă câteva proiecte televizate, însă o putem urmări pe miniona Valerie la radio, împreună cu Mihai Ghiță, de la Kanal D, alături de care face echipă la matinalul de vară de la Radio Impuls.

ADVERTISEMENT