Fotbal intern

Valeriu Iftime, atac dur la ultrașii lui Dinamo: „N-ar trebui să bage antrenorii în spital”

18.05.2020 | 16:41
Valeriu Iftime atac dur la ultrasii lui Dinamo Nar trebui sa bage antrenorii in spital
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a lansat un atac dur pentru ultrașii lui Dinamo, despre care nu are cuvinte de laudă, mai ales după incidentele din startul sezonului de la partida cu Universitatea Craiova (0-2), când Eugen Neagoe a suferit un stop cardiorespirator și a fost transportat la Spitalul de Urgență.

Atacul dur al lui Valeriu Iftime la ultrașii lui Dinamo

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a lansat un atac dur pentru ultrașii lui Dinamo, amintind de incidentul petrecut în startul campionatului, când Eugen Neagoe a fost transportat la Spitalul de Urgență, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

ADVERTISEMENT

„Suporterii de la Dinamo nu ar trebui să pună presiune pe antrenori, să bage antrenorii în spital. Am văzut violența cu care se manifestau în tribune, e ceva scandalos.

Dinamo poate fi o mină de aur pentru un investitor, dar trebuie să elimini această importanță a suporterilor”, a spus patronul lui FC Botoșani la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo dețin 10% din club

„Peluza Cătălin Hîldan” prin intermediul proiectului socios „Doar Dinamo București” a preluat 10% din acțiunile clubului și a achitat datoriile necesare pentru licențierea lui Dinamo în sezonul următor.

Ionuț Negoiță, actualul patron al lui Dinamo, a vorbit despre faptul că suporterii trebuie să rămână implicați în continuare la Dinamo:

ADVERTISEMENT

„În legătură cu firmele mele era foarte ok, nu s-a pus problema. Suporterii trebuie să ia decizia finală, până la urmă. Dacă exista o garanție era ok.

Suporterii trebuie să știe și să fie implicați și văd că în ultima vreme sunt foarte implicați. Patrimoniul lui Dinamo e de 3 milioane, e adevărat că și datoriile sunt de 3 milioane, dar măcar datoriile să se acopere.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vine nimeni la Dinamo, doar dacă suporterii rămân implicați se poate salva clubul. Eu n-am nicio pretenție, le-am zis să-l ia pentru că se activează o bază de suporteri care nu dau bani, pentru că probabil se gândesc că dau bani pentru noi.

Aici există niște oameni care conduc și dacă au nevoie sunt ajutați. Și dacă au idee să pună pe cineva președinte, pot supune la vot și să aleagă, de-asta le spun să se strângă și să-l ia ei mai bine”, a continuat patronul lui Dinamo.

„Clubul la anul are drept de joc, poate fi recalibrat, poate fi gândit un buget nou și să meargă clubul mai departe. Chiar și contractele jucătorilor pot fi renegociate, că nu cred că e cineva care nu înțelege situația.

Nu decid eu dacă rămân Dănciulescu și Prunea la echipă. Eu nu am dat eu bani pentru salariile care au intrat, au venit din alte surse ale clubului”, a încheiat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT