Sport

Valeriu Iftime, reacție surprinzătoare după FCSB – FC Botoșani 3-2: “Gigi Becali să îmi mulțumească”

FCSB a învins FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 27 a SuperLigii. Moldovenii au rămas pe ultima poziție și după această rundă, cu 20 de puncte acumulate.
26.02.2024 | 00:28
Valeriu Iftime reactie surprinzatoare dupa FCSB  FC Botosani 32 Gigi Becali sa imi multumeasca
Valeriu Iftime, reacție surprinzătoare după FCSB - FC Botoșani 3-2: "Gigi Becali să îmi mulțumească". foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB și FC Botoșani au oferit publicului o partidă cu 5 goluri și 3 cartonașe roșii. La final, formația antrenată de Charalambous s-a impus cu 3-2 și s-a distanțat la 10 puncte de CFR Cluj și Rapid, echipele aflate pe locurile 2 și 3.

Valeriu Iftime, după FCSB – FC Botoșani 3-2: ”Trebuie roşu la Coman obligatoriu”

Valeriu Iftime a acuzat modul în care arbitrul Cătălin Buși a condus partida dintre FCSB și FC Botoșani, spunând că Florinel Coman merita cartonașul roșu, după o lovitură fără minge aplicată lui Daniel Celea în minutul 80.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat. Cartonaşul roşu la Antwi este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi… Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant.

ADVERTISEMENT

Sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută.

Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer. Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR”, a declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: ”Gigi Becali să îmi mulțumească”

Valeriu Iftime a declarat că Gigi Becali ar trebui să îi mulțumească pentru rezultatul obținut de FCSB împotriva lui FC Botoșani, având în vedere că moldovenii nu au știu să profite de momentele de slăbiciune ale liderului.

”(n.r. Aşteptaţi să vă sune Gigi Becali să vă felicite?) Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a mai declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

După 27 de runde, FC Botoșani este pe ultimul loc în SuperLigă. Formația antrenată de Bogdan Andone are 20 de puncte acumulate și este la 7 puncte în spatele lui FC Voluntari, echipa situată pe ultimul loc care duce la baraj.

ADVERTISEMENT
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie