Sport

FCSB – FC Botoșani 3-2, în etapa 27 din SuperLiga. Elevii lui Charalambous la +10, după o partidă cu 5 goluri și 3 cartonașe roșii

FCSB a învins FC Botoșani, scor 3-2, în etapa 27 a SuperLigii. În partida de pe Arena Națională, au fost arătate trei cartonașe roșii.
25.02.2024 | 18:37
FCSB  FC Botosani 32 in etapa 27 din SuperLiga Elevii lui Charalambous la 10 dupa o partida cu 5 goluri si 3 cartonase rosii
FCSB - FC Botoșani, în etapa a 27-a din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
25-02-2024
16:35

FCSB - FC Botoșani 3-2

FCSB obține toate cele trei puncte puse în joc în partida cu FC Botoșani. Dacă elevii lui Elias Charalambous se află acum la 10 puncte în fața lui CFR Cluj și Rapid, FC Botoșani rămâne pe ultimul loc al SuperLigii, cu 20 de puncte acumulate în acest sezon.

fcsb

FINAL DE MECI PE ARENA NAȚIONALĂ!

Min. 90+4: GOOOL FC BOTOȘANI!!! Moldovenii reduc din diferență după un șut trimis de Ofosu și deviat de Ngezana.

Min. 90: Cartonaș roșu văzut de Darius Olaru după o intrare cu ambele picioare în față. Căpitanul FCSB-ului va sta două etape.

Min. 76: GOOOL FCSB!!! La capătul unui contraatac, Octavian Popescu trimite o pasă bună în careul lui FC Botoșani, iar Florinel Coman strecoară mingea printre picioarele lui Ducan și mărește avantajul pe tabelă.

Min. 71: GOOOL FCSB!!! Alexandru Băluță trimite o centrare bună în careu, iar Dawa reușește un gol cu capul și duce scorul la 2-1.

Min. 59: Florinel Coman execută lovitura liberă de la marginea careului, dar șutul său se duce pe lângă poarta lui Ducan. Imediat după, jucătorul roș-albastru cere îngrijiri medicale, dar reușește să se ridice și continuă partidă.

Min. 56: Kaprof îl fautează pe Florinel Coman la marginea careului lui FC Botoșani. Arbitrul îi arată al doilea galben și moldovenii rămân în 10 oameni.

Min. 47: GOOOL FC BOTOȘANI!!! După o greșeală în defensivă a FCSB-ului, mingea ajunge la Florescu, dar acesta nu reușește să îl învingă pe Târnovanu. Balonul este respins la Margiotta, care marchează și restabilește egalitatea.

Min. 45: Coman își face mingea pe piciorul drept și șutează periculos, dar portarul lui FC Botoșani este atent și respinge în corner.

Min. 42: Olaru trimite un șut din afara careului, dar Ducan reține fără probleme.

Min. 25: Olaru trimite o pasă bună pentru Băluță și îl lasă pe acesta singur cu portarul lui FC Botoșani. Ducan se opune șutului trimis de Băluță, mingea ajunge la Tavi Popescu, dar acesta trimite balonul în transversală și FCSB ratează o ocazie mare de gol.

Min. 18: Nana Antwi vede cartonașul roșu la primul meci ca titular, pentru fault din postura de ultim apărător.

Min. 10: Florinel Coman bate un corner din partea stângă direct pe poartă, dar mingea izbește stâlpul și ajunge la un jucător botoșenean.

Min. 6: GOOOL FCSB!!! Adrian Șut trimite o pasă bună, iar Florinel Coman îl învinge pe Ducan cu un șut plasat.

Meciul a început!

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

FC Botoșani: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Țigănașu – Filip, Dican, David – Florescu, E. Lopez, Kaprof. Rezerve: Ureche, Miron, Benzar, Șeroni, Petro, Adams, B Crețu, Ofosu, Mouaddib, Fulpă, Margiotta, Mitrov. Antrenor: Bogdan Andone

Meciul FCSB – FC Botoșani are loc duminică, 25 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga. Patronii celor două echipe, Gigi Becali și Valeriu Iftime, au o relație de prietenie, dublată și de afaceri cu transferuri de jucători dinspre Moldova spre București, de notorietate, dar acum primul trage tare la titlu iar al doilea se bate cu disperare pentru a ieși de pe locurile retrogradabile.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Botoșani

Întâlnirea FCSB – FC Botoșani se dispută duminică, 25 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din capitală, în etapa a 27-a din SuperLiga. Iubitorii fotbalului sunt curioși să vadă dacă moldovenii, de cele mai multe ori foarte puțin periculoși la partidele directe din capitală vor fi acum mai agresivi, având mare foame de puncte.

ADVERTISEMENT

De obicei partidele cu FC Botoșani nu au adus prea mult public în tribune, fanii FCSB spunând că victoria este a lor, dar s-ar putea ca acum, după ce s-a făcut doar un egal la Cluj contra celor de la U iar Rapid și CFR Cluj au mai redus din distanță câștigând și la acest meci să avem câteva mii de suporteri ai FCSB pe stadion.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Botoșani

Partida FCSB – FC Botoșani se joacă duminică, 25 februarie, de la ora 20:00,pe Arena Națională din capitală, în etapa a 27-a din SuperLiga.   și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, duminică, 25 februarie, va fi o vreme variabilă. Soarele când va intra, când va ieși dintre nori și tot așa, dar nici un moment nu va exista tendința de precipitații. Temperatura va fi destul de ridicată la ora amiezii, în jur de 18 grade, iar la ora când va începe meciul vor mai fi cel puțin 12-13 grade, deci optim pentru fotbal. Avem un arbitru care a mai condus doar două meciuri de SuperLiga, Cătălin Buși din Râmnicu Vâlcea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – FC Botoșani

La FCSB sunt sigur absenți fundașul Pantea, care va trebui să se opereze și va lipsi în jur de șase luni și celălalt jucător care evolează tot pe banda dreaptă, Crețu, este suspendat. Așa că noul venit Antwi va fi în formula de start. La poziția de fundași centrali este de văzut dacă Ngenza e refăcut, altfel lângă Dawa va fi folosit Lixandru.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani are acum un lot destul de competitiv, în iarnă venind jucători de calitate. Singurul absent rămâne golgeterul echipei, Sebastian Mailat, care se pare că ar avea totuși șansa de a reveni pe gazon pentru play-out. Antrenorul Bogdan Apostul a spus clar că echipa va juca pentru toate punctele, după ce în ultimele două etape a avut ghinion fantastic, fiind egalată în ultimul moment la Arad și acasă cu Universitatea Craiova, deci patru puncte pierdute.

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Botoșani

Era simplu de înțeles faptul că FCSB va fi uriașa favorită a caselor de pariuri, care acordă cota de 1,35 la victorie liderului iar celor de la FC Botoșani le oferă o cotă dacă produc marea surpriză extrem de mare, 11,00. Șansă dublă X2 are cotă de 3,60 iar un gol marcat de oaspeți ajunge la 2,10.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au aflat față în față de 25 de ori și de 20 de ori s-a impus FCSB, de patru ori a fost egal și o singură dată, în 2019, moldovenii au câștigat cu 2-0 chiar la București. Actuala echipă a Botoșanilor arată chiar bine, problema este doar cât de ofensiv va juca sau va prefera să se apere pentru un punct.

ADVERTISEMENT