Fotbal intern

Valeriu Iftime, șeful de la Botoșani, la ora calculelor: „Pierdem 1 milion de euro în acest an din cauza pandemiei”

25.05.2020 | 17:56
Valeriu Iftime seful de la Botosani la ora calculelor Pierdem 1 milion de euro in acest an din cauza pandemiei
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre situația de la club prinvind pandemia de coronavirus și a mărturisit că formația sa va avea pierderi de 1.000.000 de euro.

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani va pierde 1.000.000 de euro

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre pierderile pe care clubul le va avea din cauza pandemiei de coronavirus și a anunțat că suma se ridică la 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Ce bine ar fi fost să fi primit Federația 4.000.000 de euro. Nu ne-a spus nimeni de asemenea sume, noi am suferit, avem nevoie de ei ca de apă, dar lucrurile sunt foarte confuze în acest moment în fotbal.

Nu sunt atât de remarcabile costurile suplimentare, sincer. Nevoia de ajutor financiar a tuturor cluburilor este mare acum și la noi și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Trebuie o intervenție ca la HoReCa, pentru că am avut business-ul oprit două luni de zile. E posibil să pierdem 1.000.000 de euro în acest an din cauza pandemiei de coronavirus”, a spus Valeriu Iftime la TV DigiSport.

„Eu nu cred că Federația a primit bani”

Valeriu Iftime a continuat și a vorbit despre faptul că nu crede că Federația Română a primit bani de la UEFA și îl susține în continuare pe Răzvan Burleanu: Nu vreau să se supere domnul Burleanu, eu îl susțin pentru că e un manager bun și e echilibrat în orice ar face. 

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că Federația Română a primit niște bani, singura lor vină e că nu i-a cerut, posibil.

Eu cred că presa induce în eroare, dar o să-l sun pe domnul Burleanu să lămurească situația”.

ADVERTISEMENT

„Noi la Botoșani am căutat cele mai bune soluții pentru a se feri de COVID-19, posibil ca poimâine să se reia antrenamentele în grup”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT