Sport

Antrenamentele din Antalya aduc premii pentru fanii FCSB-ului. Cum se desfășoară concursul și ce pot câștiga aceștia. Video

FCSB a pus la cale concursuri inedite pentru fani în cantonamentul din Antalya. Ce pot câștiga suporterii vicecampioanei României.
09.01.2023 | 22:33
Antrenamentele din Antalya aduc premii pentru fanii FCSBului Cum se desfasoara concursul si ce pot castiga acestia Video
FCSB e în cantonament în Antalya în perioada 8-20 ianuarie. Sursă foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Mihai Pintilii au ajuns în Antalya, unde vor efectua un stagiu de pregătire în perioada 8-20 ianuarie, care cuprinde și două meciuri amicale.

FCSB, super-cadouri pentru fani în cantonamentul din Antalya

FCSB a pus țara la cale în cantonamentul de la Belek, iar fanii care vor urmări antrenamentele de la baza Regnum Carya, vor fi recompensați.

ADVERTISEMENT


Regulamentul a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „#Turneu #Concurs #BirinciGu. Astăzi va începe seria turneelor la antrenamentele FCSB. Astfel, aproape zilnic, vor fi alese patru echipe care se vor duela pentru locul 1.

Întrecerile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a clubului nostru, iar primul suporter care va ghici golgheterul turneului și cel mai bun jucător (desemnat în urma voturilor membrilor staff-ului tehnic și ale celor trei căpitani), va intra în posesia unui tricou FCSB semnat de toți jucătorii”.

ADVERTISEMENT

Suporterii trebuie să fie însă foarte atenți dacă vor să câștige: „Sunt valide DOAR comentariile de pe postarea LIVE a fiecărui turneu, iar câștigătorul va fi anunțat în știrea pe care o vom publica după încheierea fiecărei competiții.

Astăzi vă așteptăm AICI în jurul orei 17:30 (18:30 ora Turciei), pentru a urmări confruntările în direct și pentru a ne scrie cine credeți că vor fi golgheterul și cel mai bun jucător al turneului!”, a fost anunțul FCSB.

ADVERTISEMENT

Echipa portocalie a câștigat primul turneu. Compagno a fost ales cel mai bun jucător, iar Adrian Șut a ieșit golgheter

Din păcate pentru fani, niciunul nu a reușit să ghicească cine va fi desemnat cel mai bun jucător și cel mai bun marcator: „#Turneu #Concurs #birincigun. Primul turneu de la antrenamentele roș-albaștrilor s-a încheiat cu victoria echipei portocalii, alcătuită din Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Octavian Popescu și Andrea Compagno.

Pe lângă trofeul oferit celei mai bune echipe, ‘portocaliii’ au dat și cel mai bun jucător al turneului, Andrea Compagno. În schimb, cel mai bun marcator, cu trei reușite, a fost Adrian Șut, care a făcut parte din echipa albă. Cel mai bun portar al competiției a fost Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Din păcate, niciunul dintre suporterii care au votat înainte de premiere nu a ghicit care vor fi golgheterul și cel mai bun jucător al turneului, astfel încât premiul se va reporta pentru concursul următor, la care primii doi care ghicesc fotbaliștii premiați vor primi câte un tricou semnat de jucători.

Cine s-a înscris pe lista marcatorilor FCSB. Octavian Popescu a reușit să marcheze cel mai spectaculos gol

În mod firesc, jucătorii ofensivi au reușit să marcheze cele mai multe goluri, însă fundașul Vali Crețu a marcat și el de două ori. Cel mai frumos gol i-a aparținut însă lui Tavi Popescu, care a reușit să înscrie cu o execuție extrem de tehnică și spectaculoasă.


Golurile din turneu au fost marcate după cum urmează:
3 – Adrian Șut
2 – Andrea Compagno, Florinel Coman, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Valentin Crețu, Mihai Toma
1 – Octavian Popescu, Billel Omrani, Eduard Radaslavescu, Sorin Șerban, Iulian Cristea, Boban Nikolov

Echipele care și-au disputat trofeul au fost următoarele:
PORTOCALIU – Crețu, Dawa, Oaidă, Tudor, Oct. Popescu, Compagno
ALB – Radunovic, Haruț, Șut, Popa, Coman, Radaslavescu
ALBASTRU – Șerban, Cristea, Ciobanu, Edjouma, Nikolov, Cordea
ROZ – Pantea, Tamm, Olaru, Toma, Miculescu, Omrani”.

FCSB i-a asigurat pe fani că aceste concursuri vor continua și toți cei interesați vor putea participa: „Mâine revenim cu o nouă etapă a competiției. Rămâneți alături de noi!”.

Antrenamentele pot fi urmărite live pe pagina de Facebook a FCSB

Antrenamentele în urma cărora vor fi desemnați câștigătorii sunt transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a FCSB.

Jucătorii lui Mihai Pintilii vor juca două meciuri în stagiul de pregătire din Turcia: cu Pogon Szczecin, pe data de 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României) și cu Rakow Czestochowa, pe data de 16 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României).


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT
Tags: