Sport

Valeriu Iftime face haz de necaz după înfrângerea cu Dinamo: „Trebuie să facem rost de bani, poate mai vând niște organe!”

Valeriu Iftime a făcut haz de necaz după înfrângerea suferită de FC Botoșani pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-3 și spune că trebuie să facă rost de bani pentru echipă.
06.05.2022 | 23:40
Valeriu Iftime face haz de necaz dupa infrangerea cu Dinamo Trebuie sa facem rost de bani poate mai vand niste organe
Valeriu Ifttime face haz de necaz după înfrângerea cu Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Având un simț al umorului dezvoltat, patronul moldovenilor a spus că dacă nu face rost de bani, se gândește să își vândă organele, în cazul în care nu mai are jucători de vânzare pentru perioada de mercato din vară.

Valeriu Ifttime face haz de necaz după înfrângerea cu Dinamo

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a făcut haz de necaz după înfrângerea cu Dinamo și a spus cum va regândi strategia clubului din vară:

ADVERTISEMENT

„E un meci în care am pierdut o mare șansă de a fi la mâna noastră. Nu e capătul lumii, dar e o stare de deznădejde pe care Botoșani a mai trăit-o. Marius mi-a spus înainte de meci că avem un meci greu, eu mă gândisem că face precum Dan Petrescu, dar a avut dreptate.

O să continuăm colaborarea cu Marius, dacă va dori și el acest lucru. El a înțeles ce ne dorim noi aici, trebuie să știm bugetul și să facem rost de banii unui buget de echipă medie la Liga 1”.

ADVERTISEMENT

„Noi trebuie să vindem jucători ca să facem rost de bani. De două săptămâni sunt cu barajul în față. Sunt foarte trist că nu pot juca barajul la mâna mea. La noi sunt emoțiile, pe noi ne doare mai mult vorba decât palma.

Poate mai vând niște organe, glumesc. Nu avem o marfă atât de atractivă, noi am fost forțați mai mult în iarnă de împrejurări”, a mai spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu e de oprit la FC Botoșani!”

Valeriu Iftime a continuat și a spus că Botoșani își va păstra politica de transferuri, astfel că toți jucătorii sunt de vânzare, fără excepție:

„Racovițan a primit o ofertă bună, Edjouma a primit o ofertă bună de la FCSB, nimeni nu e de oprit la Botoșani, cum am spus de altfel. Dacă e un preț favorabil pentru jucători și pentru echipă, pleacă”.

ADVERTISEMENT

„Da, suntem pe minus, dar nu spun că după mă omoară familia. Bugetul se echilibrează, am zis că pot să fac ceva, dar nu prea am reușit. Nu mă plâng, dar dacă nu fac ce trebuie, în toamnă, lucrurile nu pot fi atât de bune”, a mai spus patronul moldovenilor.

ADVERTISEMENT