Sport

Vali Moraru, dialog savuros în direct cu Gigi Becali, după ce a urlat la patronul FCSB: „Ți-ai ieșit din fire!”

Vali Moraru, moderatorul Digi Sport, a ținut să îi ceară scuze public lui Gigi Becali. Dialog savuros cu patronul FCSB-ului.
04.05.2023 | 23:15
Vali Moraru dialog savuros in direct cu Gigi Becali dupa ce a urlat la patronul FCSB Tiai iesit din fire
Vali Moraru a mai avut un conflict dur cu Gigi Becali. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Vali Moraru a fost scos din sărite de Gigi Becali și a făcut o criză în direct, însă moderatorul i-a cerut scuze patronului FCSB. Dialog telefonic savuros.

Vali Moraru, dialog savuros cu Gigi Becali: „Vreau să îmi cer scuze”/ „Dacă eram supărat, nu intram acum”

Gigi Becali a intervenit telefonic la Digi Sport și a dezvăluit că a mai primit o ofertă pentru FCSB. Vali Moraru a ținut să îi transmită un mesaj mai personal: „Vreau să îmi cer scuze pentru tonul pe care l-am avut. Cred în continuare în ceea ce v-am transmis, dar tonul a fost nepotrivit”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a uitat însă deja conflictul cu moderatorul TV: „Domnul Moraru, hai să spun ceva. Dacă eram supărat, nu intram acum. Dumneata ești un om calm, cu minte. Dacă ți-ai ieșit din fire… Dacă era altul, poate țipam și închideam telefonul.

Patronul FCSB a spus că avea să îi reproșeze lucruri doar lui Marius Avram, fostul arbitru din Liga 1: „Dar nu ai avut dreptate. Știi de ce? Eu nu aveam treabă cu dumneata. Aveam treabă cu Avram”.

ADVERTISEMENT

Vali Moraru rămâne ferm: „Nu-i puteți spune unui om cu care lucrez când să zâmbească sau nu”

Vali Moraru a explicat de ce a avut acea reacție nervoasă„Și asta m-a deranjat, domnule Becali. Nu-i puteți spune unui om cu care lucrez când să zâmbească sau nu”.

Gigi Becali s-a apărat însă: „Eu nu am spus când să zâmbească. Eu mi-am spus părerea. Dar și el se putea apăra, că nu e băiat prost. El zâmbea și dumneata țipai pentru el. Zicea ‘Proștilor, certați-vă voi pentru mine, că eu râd’. Cam așa ceva”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a recunoscut că imaginea nu a fost însă una foarte plăcută pentru telespectatori: „Da, până la urmă cred că așa s-a văzut”.

Conflict dur cu Gigi Becali în direct: „Dar putem să avem și noi păreri?”

Cum a pornit conflictul dintre Vali Moraru și Gigi Becali? Patronul FCSB a făcut o declarație care l-a iritat pe moderator: „I-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Dacă vreți vi le trimit. Dacă vreți, dacă nu, nu. Acum vreau să îl contrazic și pe domnul Avram. Piciorul stâng al lui Onea intră în piciorul stâng al lui Coman. Cum adică portocaliu?”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a fost și el iritat de comentariile lui Gigi Becali: „Trebuie să spun ce îți place ție?”. Tensiunea a crescut în continuare: „Hai, gata, că nu am chef de tine”, iar „Mister” a avut ultimul cuvânt: „Stai relaxat acolo”.

A mai avut un conflict cu patronul FCSB

Patronul FCSB a pus apoi tunurile pe Marius Avram: „Cum adică genunchi îndoit? Păi ăsta e mai periculos decât ăla la Compagno? Acolo îi rupea un pic tendonul. Aici îi rupe oasele! Dați să vadă și domnul Avram! Nu mai zâmbi!”.

Moment în care Vali Moraru a explodat: „Dar putem să avem și noi păreri, domnul Becali? Nu mai poate să zâmbească omul? Ne permiteți și nouă ceva? Mai lăsați-ne și pe noi să ne spunem părerea! Certați-vă cu Burleanu, nu cu noi! Nu îi mai dați votul! I-ați dat votul? Ce mai vreți? Am spus aici clar, Steaua(n.r. – FCSB) a fost furată în această seară”.

Nu e prima oară când jurnalistul e scos din sărite de Gigi Becali. Într-o altă emisiune, moderatorul i-a închis telefonul în direct patronului FCSB.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT
Tags: