Sport

Van der Vaart, “ultras” rapidist! Olandezul a fost la meciul cu Buducnost. Ce rugăminte are pentru Adi Mutu

Fostul internațional olandez Rafael Van der Vaart a fost suporter de lux al giuleștencelor la victoria 39-29 cu Buducnost și are o solicitare specială la adresa lui Adi Mutu.
08.01.2023 | 22:54
Van der Vaart ultras rapidist Olandezul a fost la meciul cu Buducnost Ce rugaminte are pentru Adi Mutu
Rafael Van der Vaart, ca un adevărat ultras, cu fularul Rapidului la gât, alături de fetița sa și a Estevanei Polman, Jesslynn. Foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus, 39-29 cu Buducnost, în runda a 10-a a Ligii Campionilor la handbal feminin și a urcat pe locul 3 al grupei. Între miile de fani care au susținut echipa antrenată de Carlos Viver s-a numărat și fostul internațional olandez Rafael Van der Vaart. Care și-ar dori să repete experiența și la fotbal.

Rafael Van der Vaart, mesaj pentru Adi Mutu: ”Am jucat contra lui, și sper să mă lase pe stadion”

Rafael Van der Vaart a sosit în București în start de 2023, pentru a petrece o scurtă perioadă alături de logodnica sa, Estavana Polman, jucătoare la Rapid, și de fiica lor, Jesslynn.

ADVERTISEMENT

A profitat de ocazie pentru a merge în această după-amiază la meciul giuleștencelor. Însoțit, evident, și de micuța care va împlini cinci ani în luna iunie.

A aplaudat în picioare, cu frenezie, reușitele partenerei sale. Iar la final, succesul campioanei României. Alături de frenetica galerie a giuleștenilor, la adresa căreia a avut doar cuvinte de laudă. Și pe care, spune, și-ar dori să o revadă și-n Giulești, la un meci de fotbal.

ADVERTISEMENT

”Era un meci important. Au câștigat ușor, dar au făcut o treabă foarte bună. A fost o plăcere să urmăresc partida. Știu mai multe despre fotbal, dar ce am văzut a fost un meci foarte bun.

Voi mai sta câteva luni în Danemarca, pentru că mai am un băiat, care joacă acolo. Cred că în iunie sau iulie mă voi întoarce la București.

ADVERTISEMENT

Sunt un mare fan al echipei Rapid. Sunt aici de cinci zile, plec în altele două. Este un oraș grozav. Este vorba doar de oameni, iar oamenii au fost foarte drăguți cu noi, mai ales cu Estavana.

Suntem foarte fericiți. De aceea ne apucăm de sport (n.r. – arată spre suporterii Rapidului), să jucăm în fața unor asemenea suporteri. Vrea să vizitez și echipa de fotbal. Știu că Adrian Mutu este la Rapid, am jucat contra lui, și sper să mă lase pe stadion. 

ADVERTISEMENT

Handbalul este frumos, dar fotbalul este în inima mea, așa că vreau să văd și niște fotbal”, a declarat Van der Vaart, după meciul Rapid-Buducnost, potrivit Digi Sport.

ADVERTISEMENT