Fotbal intern

Vârful surpriză anunțat de FANATIK titular la FCSB a marcat la Iași. Istrate a dat gol cu capul, apoi a fost schimbat

27.09.2020 | 22:02
Varful surpriza anuntat de FANATIK titular la FCSB a marcat la Iasi Istrate a dat gol cu capul apoi a fost schimbat
ADVERTISEMENT

FCSB dispută duminică, de la ora 21:45, primul meci după eliminarea din Europa League, în deplasare, împotriva celor de la Poli Iași, iar în atacul echipei poate apărea un vârf surpriză.


UPDATE, 27 septembrie, ora 22:00. Andrei Istrate, vârful surpriză anunțat titular de FANATIK în meciul FCSB – Poli Iași a deschis scorul în minutul 6. Fotbalistul a înscris la al treilea meci ca titular pentru FCSB. Vârful a rezistat doar 29 de minute pe teren, fiind una dintre cele patru înlocuiri din acel minut.

ADVERTISEMENT

Meciul din etapa a 5-a din Liga 1, este deosebit de important pentru roș-albaștrii, aceștia riscând să piardă contactul cu echipele din fruntea clasamentului, U Craiova fiind lider cu maxim de puncte după 5 partide.

FCSB a strâns 9 puncte în primele 4 partide, problemele cauzate de COVID, afectând puternic lotul de jucători atât pe plan intern cât și extern.

ADVERTISEMENT

Vârf surpriză pentru FCSB la Iași, cum arată primul 11 pentru meciul de la Iași

Așa cum FANATIK a anunțat, 5 jucători din lotul FCSB s-au vindecat de COVID și pot reveni la antrenamentele echipei. Florin Tănase, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Darius Olaru și Sergiu Buș au scăpat de noul coronavirus, aceștia fiind depistați pozitiv la testare înainte de meciul cu Backla Topola, din Europa League.

Din informaţiile noastre doar un jucător poate intra ca titular în partida de duminică, Florin Tănase, restul fiind în urmă cu pregătirea fizică. Zilele de pauză de la antrenamente și lipsa de pe teren pot afecta considerabil capacitatea de efort a unui jucător.

ADVERTISEMENT

În continuare FCSB are 10 jucători care au testat, din nou, pozitiv, printre care nume importante precum Dennis Man sau Florinel Coman. FCSB – Poli Iași va fi arbitrat de o brigadă formată din Horațiu Feșnic la centru ajutat la linii de Valentin Avram și Mircea Orbuleț iar arbitrul de rezervă Marcel Bîrsan.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul de la Iași: Straton – Pantea, Cană, Soiledis, Panţâru – Simion, Șut, Perianu – Tănase, Istrate, O. Popescu.

Tinerii de la FCSB cu mult potențial

Deși echipa a fost grav afectată de cazurile COVID, FCSB a avut și ceva de câștigat după aceste eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Jucători tineri care au intrat în formula de start precum Perianu sau Simion nu au dezamăgit. Nici Ștefan Cană nu este de condamnat pentru eliminarea de la Giurgiu, meciurile de Europa League, indiferent de faza în care se dispută, necesită experiență și o anumită “viclenie” care se dobândesc numai în timp.

Ovidiu Perianu, mijlocașul central al celor de la FCSB are doar 18 ani, și este cotat la 150.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. Însă în partidele contra celor de la Topola și Liberec a demonstrat că are un potențial deosebit ce necesită încredere în acest sezon de Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT