Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la CFR Cluj: ”Îmi place mult”

Gigi Becali a vorbit la FRANATIK SUPERLIGA despre lupta la titlu și a dezvăluit că este plăcut impresionat de un jucător de la CFR Cluj.
01.08.2023 | 23:33
Gigi Becali a pus ochii pe un jucator de la CFR Cluj Imi place mult
Gigi Becali a vorbit la FRANATIK SUPERLIGA despre lupta la titlu și a dezvăluit că este plăcut impresionat de un jucător de la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB urmează să întâlnească formația din Gruia în derby-ul etapei a 4-a din SuperLiga. Meciul se va desfășura pe stadionul din Ghencea, iar ”roș-albaștrii” au vândut deja 20.000 de bilete.

Ce jucător de la CFR Cluj este pe placul lui Gigi Becali

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali s-a arătat surprins de jocul bun practicat de CFR Cluj și a dezvăluit ce jucător îi place de la formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

”Mi-a plăcut CFR Cluj. Credeam în Craiova, dar amândouă echipele sunt. Și Craiova mi-a plăcut cât are benzină, are jucători tehnici, valoroși. Și CFR, nu mă așteptam. Îmi place mult Krasniqi.

El (n.r. – Neluțu Varga), săracul, vrea să vândă, dar nu mai are piață, n-are etichetă, n-are marcă. Pui Neluțu, pui Becali, păi ce facem? Să vedem, pune eticheta Becali și pune eticheta Neluțu.

ADVERTISEMENT

Niciodată în viața lor nu poate să ne bată. Nu mai poate să ne bată nimeni. Un egal poți să mai zici, dar ca să spui că poate cineva să ne bată pe noi, nu mai poate. Nimeni, nimeni, nimeni de pe tot globul ăsta”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Krasniqi ar putea ajunge în iarnă sub comanda lui Dan Petrescu la Jeonbuk

Mijlocașul kosovar Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj la începutul anului de la FC Ballkani pentru 200.000 de euro. Jucătorul în vârstă de 24 de ani mai are contract cu gruparea din Gruia până în vara anului 2026.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile s-a zvonit că Kraniqi este dorit la Rapid, iar președintele clujenilor, Cristi Balaj, a spus că orice jucător poate pleca pentru suma corectă. El a menționat că nu există nicio ofertă concretă dinspre Giulești și nici nu se pune problema ca jucătorul să fie vândut pentru un milion de euro.

Contactat de FANATIK, patronul Neluțu Varga a spus că nu se pune problema ca mijlocașul kosovar să ajungă la Rapid și a dezvăluit că fotbalistul ar putea pleca în iarnă la echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, pentru o sumă de cel puținb 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au putut să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, din orice motiv, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce jucător îi place lui Becali de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT