Fotbal intern

Varianta Cosmin Contra la Universitatea Craiova prinde contur! FANATIK confirmat: ”Este una dintre posibilităţi”

30.12.2019 | 10:15
Varianta Cosmin Contra la Universitatea Craiova prinde contur FANATIK confirmat Este una dintre posibilitati
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate în urmă cu trei zile că fostul selecționer Cosmin Contra este prima variantă pentru înlocuirea lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, iar această variantă începe să prindă contur.

Varianta Cosmin Contra la Universitatea Craiova prinde contur

Fostul secund al lui Cosmin Contra la echipa națională a României, Adrian Mihalcea, a lăsat să se înțeleagă că fostul selecționer ar accepta o eventuală propunere venită din partea patronului Universității Craiova, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

”În legătură cu Cosmin la Craiova, sincer este una dintre posibilităţi. Nu am vorbit cu el, ştiu stabilitatea de la Craiova, o ştim cu toţii şi dacă el îşi doreşte acest lucru, e posibil”, a declarat Mihalcea pentru Telekom Sport.

”Nu am vorbit despre numele echipelor”

Fostul atacant dinamovist a dezvăluit că antrenorul Cosmin Contra a mai avut discuții și cu echipe din străinătate: ”Ştiu că a avut alte discuţii cu alte cluburi din străinătate, dar momentan e la fel de liniştit ca şi mine, e în vacanţă”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă una dintre variante ar fi campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, Mihalcea a ocolit un răspuns clar: ”Nu am vorbit despre numele echipelor, am vorbit despre faptul că a fost contactat, au fost ceva discuţii, dar nu ştiu despre ce echipe”.

Fanii vor plecarea lui Pițurcă

Victor Pițurcă este foarte aproape de o despărțire de Universitatea Craiova, fiind nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. FANATIK a aflat că patronul Mihai Rotaru l-a pus pe Cosmin Contra în fruntea listei pentru înlocuirea actualului tehnician.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încheiat anul 2019 pe  locul patru în întrecerea internă, la șapte puncte în urma liderului CFR Cluj. Jocul extrem de slab al favoriților i-a făcut pe fanii din Bănie să-i ceară  demisia lui Victor Pițurcă.

Craiova, cantonament în Antalya

Antrenorul Victor Pițurcă a fost adus cu mare fast la Universitatea Craiova, oltenii începuseră să se gândească la titlu, dar  bilanțul fostului selecționer este unul extrem de slab. Chiar mai slab decât cel al lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Universitatea Craiova au stabilit ca echipa să efectueze în această iarnă un cantonament în Antalya. Stagiul de pregătire va avea loc în perioada 7-25 ianuarie 2020, iar oltenii vor susține în Turcia și patru partide amicale.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 2.25 este cota pentru „3-5 goluri” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT