Life

Vârsta e doar un număr pentru Silvia Dumitrescu. Artista, apariție excentrică la Pro TV: „Nu vreau să mă adaptez”

Dansul este normal la vârsta ei, oricare ar fi aceasta, căci deși are 62 de ani, Silvia Dumitrescu nu renunță la stilul exuberant care a consacrat-o. Cum a apărut în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV?
19.08.2022 | 14:51
Varsta e doar un numar pentru Silvia Dumitrescu Artista aparitie excentrica la Pro TV Nu vreau sa ma adaptez
Silvia Dumitrescu, apariție excentrică la televizor. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Silvia Dumitrescu s-a făcut remarcată încă de la începutul carierei sale prin stilul său vestimentar excentric și atitudinea exuberantă, iar trecerea anilor nu a schimbat-o prea mult pe simpatica artistă. La ultima sa apariție, cântăreața a uimit, din nou, cu atitudinea, dar și cu ținuta sa.

Silvia Dumitrescu, apariție excentrică la televizor. Cum s-a prezentat în emisiunea Vorbește lumea, la 62 de ani

Dansul este normal la vârsta ei, după cum spune o piesă celebră de-ale sale. Excentrica solistă a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a surprins cu felul în care s-a prezentat. Deși a trecut de 62 de ani, este în continuare plină de energie.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a renunțat la părul scurt și blond, iar ținuta a fost una pe măsură, care i-a pus silueta în evidență. Pantofi cu toc, pantaloni trei sferturi, mulați și o bluză încărcate de paiete.

Când vine vorba despre stilul său vestimentar, Silvia Dumitrescu a afirmat că întotdeauna i-a plăcut să fie diferită de restul lumii.

ADVERTISEMENT

„Mă îmbrăcam în stilul meu, mai nonconformist. Făceam comandă în străinătate. Pe vremea aia nu se găsea nimic la noi. Am avut primii blugi mulați, am fost în Turcia și i-am luat chiar eu.

Am venit cu chestii noi, cu frizuri noi. Mergeam pe stradă, toți întorceau capul. Mă opreau fete care puneau mâna să vadă dacă e perucă”, a povestit artista.

ADVERTISEMENT

Emiliana Burghelea, Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin, prezentatoarele show-ul de la Pro TV, au fost încântate să o aibă ca invitată, au complimentat-o și au îmbrățișat-o.

Silvia Dumitrescu, dezvăluiri despre petrecerile de pomină din tinerețe: „Nu trebuia foarte mult spațiu”

Silvia Dumitrescu a mărturisit că, în sufletul său, a rămas la fel de tânără. Chiar dacă încearcă să se concentreze pe viața de familie, încă mai merge la petreceri, atunci când are ocazia. Artista este fericită deoarece prietenii săi au rămas la fel de distractivi precum în tinerețe.

ADVERTISEMENT

„Eu cu sufletul m-am păstrat așa, la fel de tânără și vivace, însă acum sunt alte vremuri. Nu vreau neapărat să mă adaptez. Mi-a plăcut atât de mult perioada aceea.

Eu nu prea mai merg pe la petreceri, am început să am o viață mai casnică, dar îmi place și viața asta. Îmi umple sufletul viața de familie. Pentru mine, familia contează enorm de mult”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu.

Totodată, despre petrecerile din trecut, vedeta își amintește că acestea erau de pomină, cu toate că aveau loc, de obicei, acasă.

„Improvizam tot felul de dansuri nebune. (…)  Nouă nu ne trebuia foarte mult spațiu. Erau mult mai îngăduitori oamenii și le plăcea și lor”, și-a amintit Silvia Dumitrescu.

 

ADVERTISEMENT