Life

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. Gheorghe Dinică a iubit-o, Dan Tufaru a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru ea

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. A fost iubită de mulți bărbați celebri, printre care Gheorghe Dinică și Dan Tufaru.
20.11.2022 | 17:49
Vasilica Tastaman actrita fermecatoare fara studii Gheorghe Dinica a iubito Dan Tufaru a parasito pe Anda Calugareanu pentru ea
Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. Foto Captură TVR
ADVERTISEMENT

Vasilica Tastaman a murit la 69 de ani. Aceasta a fost o femeie și o actriță cu adevărat fermecătoare, chiar dacă nu a avut studii de teatru. Mai mult, la un moment dat Vasilica Tastaman a lucrat la o fabrică de textile.

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare care i-a cucerit pe Gheorghe Dinică și Dan Tufaru

Viața amoroasă a actriței a fost una tumultoasă. A fost căsătorită de două ori cu fostul antrenor de fotbal Emerich Jenei și, apoi, cu actorul Dan Tufaru.

ADVERTISEMENT

Despre acesta din urmă să spus că a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru a fi cu actrița. De asemenea, și Vasilica Tastaman a divorțat pentru a putea fi împreună cu Dan Tufaru.

Mariajul lor a durat circa un deceniu și a fost plin de năbădăi, printre care și mai multe aventuri ale amoroase ale actriței.

ADVERTISEMENT

Tot atunci s-a spus că Dan Tufaru a început să guste patima băuturii.

Gheorghe Dinică a iubit-o pe Vasilica Tastaman

Și Gheorghe Dinică a făcut o adevărată pasiune pentru frumoasa actriță fără studii. Deși era un bărbat foarte discret, acesta a povestit apropiaților despre iubirea pe care o simțea pentru Vasilica Tastaman și făcea mereu gesturi de iubire la adresa acesteia.

„Gigi Dinică era un bărbat foarte discret, care nu povestea mai nimic despre iubitele lui, și eram odată împreună pe stradă, când imi zice așa, dintr-odată: >.

ADVERTISEMENT

Să înțeleg că a iubit-o? Da, dar acum foarte mulți ani. Dar frumos, frumos, sentimente interioare și nu gargară inutilă. Timpul călca peste noi”, a povestit pentru emisiunea Doamne de poveste actorul Dumitru Rucăreanu.

Vasilica Tastaman a debutat de mică în teatru, dar la vârsta de 14 ani a rămas orfană și nu a avut cine să o mai ajute cu studiile. Totuși, aceasta a reușit pe cont propriu și la 18 ani era deja actriţă la Teatrul Giuleşti din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

După 50 de ani pe scenă, Vasilica Tastaman a plecat din țară și s-a stabilit în Suedia din 1981, iar după 20 de ani a revenit în ţară, de dorul scenei şi al colegilor. În martie 2003, îndrăgita artistă se stingea din viaţă, la Bucureşti, din pricina unei grave boli la ficat. În Brăila, oraşul ei natal, o stradă îi poartă numele.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”