Life

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. Gheorghe Dinică a iubit-o, Dan Tufaru a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru ea

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. A fost iubită de mulți bărbați celebri, printre care Gheorghe Dinică și Dan Tufaru.
20.11.2022 | 17:49
Vasilica Tastaman actrita fermecatoare fara studii Gheorghe Dinica a iubito Dan Tufaru a parasito pe Anda Calugareanu pentru ea
Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare fără studii. Foto Captură TVR
ADVERTISEMENT

Vasilica Tastaman a murit la 69 de ani. Aceasta a fost o femeie și o actriță cu adevărat fermecătoare, chiar dacă nu a avut studii de teatru. Mai mult, la un moment dat Vasilica Tastaman a lucrat la o fabrică de textile.

Vasilica Tastaman, actriţa fermecătoare care i-a cucerit pe Gheorghe Dinică și Dan Tufaru

Viața amoroasă a actriței a fost una tumultoasă. A fost căsătorită de două ori cu fostul antrenor de fotbal Emerich Jenei și, apoi, cu actorul Dan Tufaru.

ADVERTISEMENT

Despre acesta din urmă să spus că a părăsit-o pe Anda Călugăreanu pentru a fi cu actrița. De asemenea, și Vasilica Tastaman a divorțat pentru a putea fi împreună cu Dan Tufaru.

Mariajul lor a durat circa un deceniu și a fost plin de năbădăi, printre care și mai multe aventuri ale amoroase ale actriței.

ADVERTISEMENT

Tot atunci s-a spus că Dan Tufaru a început să guste patima băuturii.

Gheorghe Dinică a iubit-o pe Vasilica Tastaman

Și Gheorghe Dinică a făcut o adevărată pasiune pentru frumoasa actriță fără studii. Deși era un bărbat foarte discret, acesta a povestit apropiaților despre iubirea pe care o simțea pentru Vasilica Tastaman și făcea mereu gesturi de iubire la adresa acesteia.

„Gigi Dinică era un bărbat foarte discret, care nu povestea mai nimic despre iubitele lui, și eram odată împreună pe stradă, când imi zice așa, dintr-odată: >.

ADVERTISEMENT

Să înțeleg că a iubit-o? Da, dar acum foarte mulți ani. Dar frumos, frumos, sentimente interioare și nu gargară inutilă. Timpul călca peste noi”, a povestit pentru emisiunea Doamne de poveste actorul Dumitru Rucăreanu.

Vasilica Tastaman a debutat de mică în teatru, dar la vârsta de 14 ani a rămas orfană și nu a avut cine să o mai ajute cu studiile. Totuși, aceasta a reușit pe cont propriu și la 18 ani era deja actriţă la Teatrul Giuleşti din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

După 50 de ani pe scenă, Vasilica Tastaman a plecat din țară și s-a stabilit în Suedia din 1981, iar după 20 de ani a revenit în ţară, de dorul scenei şi al colegilor. În martie 2003, îndrăgita artistă se stingea din viaţă, la Bucureşti, din pricina unei grave boli la ficat. În Brăila, oraşul ei natal, o stradă îi poartă numele.

ADVERTISEMENT