Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Istvan Kovacs râde de noi toți. Arbitrează Newcastle – PSG! „Să-l naturalizăm pe Vassaras”

Hulit pe plan intern, arbitrul Istvan Kovacs are parte de o nouă delegare de gală pe plan internațional: va oficia la centru meciul Newcastle - PSG din Liga Campionilor.
02.10.2023 | 11:54
Istvan Kovacs rade de noi toti Arbitreaza Newcastle  PSG Sal naturalizam pe Vassaras
Kyros Vassaras i-a mai făcut rost de o delegare tare în Champions League lui istvan Kovacs. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru arbitrul Istvan Kovacs, care în ultima perioadă a fost implicat în numeroase scandaluri la meciurile din întrecerea internă: a fost delegat de UEFA să conducă la centru partida Newcastle – PSG, din etapa 2 a grupelor Champions League.

Kyross Vassaras dă o nouă lovitură: Istvan Kovacs va arbitra Newcastle – PSG din Champions League

Hulit în România pentru gafele pe are le comite și modul arogant cum arbitrează, Istvan Kovacs are parte de recunoaște pe plan internațional. Va oficia în această săptămână la centru meciul Newcastle – PSG din grupele Champions League, dar meritul principal în această delegare îl are Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ADVERTISEMENT

„Mai avem o știre foarte importantă. Colegii de la FANATIK mă anunță de o știre foarte importantă. Vassaras își vede în continuare neabătut de drumul său și punctează unde știe să o facă cel mai bine. Istvan Kovac va arbitra nici mai mult nici mai puțin decât Newcastle – PSG în Champions League.

Ca să ne înțelegem… Istvan Kovacs va fi arbitru principal, nu de rezervă, la Newcastle – PSG, unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League. La linii vor fi Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar Marcel Bârsan va fi al patrulea oficial.

ADVERTISEMENT

Știre tare… După toate scandalurile, Istvan Kovacs arbitrează capul de afiș, sau unul dintre capetele de afiș, marea partidă Newcastle – PSG. Îl va arbitra pe Mbappe”, a anunțat Horia Ivanovici în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Polemici la FANATIK SUPERLIGA după delegarea lui Istvan Kovacs în Champions League

Delegarea lui Istvan Kovacs la partida Newcastle – PSG a dat naștere la discuții aprinse în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, invitații lui Horia Ivanovici fiind de părere că arbitrul român ar trebui să își arate valoarea și în întrecerea internă, nu numai pe plan internațional.

ADVERTISEMENT

„În România la VAR, în Anglia la bal. E îmbucurător, și aici Vassaras îți merită toți banii. El poate să stea liniștiti nu în Grecia, poate să stea în Papua Noua Guinee, fără internet, fără nimic, să se ducă de două-trei ori pe an la UEFA să lase lista și să spună «Ăștia sunt arbitrii care trebuie să arbitreze!».

Și uite că avem arbitri români care arbitrează datorită acestui Vassaras, care e foarte contestat”, a comentat Robert Niță vestea delegării lui Istvan Kovacs la Newcastle – PSG.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să spui că numai datorită lui. Și datorită lor, pentru că atunci când au fost delegați la meciuri internaționale au fost apreciați. Iar Kovacs a arbitrat bine și în țară, dacă spui că e cel mai bun arbitru din România”, l-a contrat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pe antevorbitorul său.

„Da, e cel mai bun, dar… E bun pentru cine vrea el câteodată… Jos pălăria pentru el și pentru cariera lui, dar… E cum era Messi la PSG: toată lumea că e cel mai bun din lume și nici nu o atingea la unele meciuri.

Kovacs e Messi al nostru… E cel mai bun, dar eu cred că Vassaras are un merit mare decât al lui Kovacs”, a continuat Robert Niță polemica.

„Iar cel mai mare merit îl are Burleanu.Pentru că Burleanu l-a adus pe Vassaras. Vassaras face minuni, ăsta e cel mai mare merit al lui Burleanu. Burleanu punctează din vole, ca să spun așa… Sau din foarfecă, dacă Istvan Kovacs după scandalurile de la noi arbitrează Newcastle – PSG”, a intervenit în discuție și Horia Ivanovici.

„Nu e șocantă delegarea… E îmbucurător pentru România. Bravo Vassaras! Pe ăsta ar trebui să-l naturalizăm, nu pe Compagno… Vassaras, tată! Român să fie!”, a încheiat pe un ton glumeț discuția Robert Niță.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, urmărește emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai tari informații din sportul românesc. Sau, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, ai posibilitatea de a urmări premiera, în cazul în care ai ratat transmisiunea în direct.

Istvan Kovacs ARBITREAZA UN SUPER MECI in Champions League

ADVERTISEMENT