Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Vatra Dornei a fost mai vie decât Spania”. Cum a fost tranșat duelul Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu

La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat duelul dintre Dorinel Munteanu și Adrian Mutu după Oțelul Galați - CFR Cluj, scor 2-2.
28.02.2024 | 11:20
Vatra Dornei a fost mai vie decat Spania Cum a fost transat duelul Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu
Analiza duelului dintre Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu după Oțelul - CFR Cluj 2-2. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați – CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Partida din etapa 28 i-a încurcat pe ardeleni în lupta la titlu și sunt acum la 9 puncte de liderul FCSB, care a are un meci mai puțin. După partida de aseară, s-a analizat și duelul dintre Dorinel Munteanu și Adrian Mutu.

„Vatra Dornei a fost mai vie decât Spania”

În perioada de pregătire de iarnă, Dorinel Munteanu și-a dus jucătorii la Vatra Dornei, iar formația lui Adrian Mutu a fost în Spania cu fostul antrenor, Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Pe subiectul acesta s-a discutat și la FANATIK SUPERLIGA, acolo unde Cristi Coste și invitații săi au ajuns la concluzia că nu a fost nicio diferență între cele două formații. Dar se poate spune că Oțelul a fost echipa mai prezentă în meci.

“La 2-2 faci comparații. Vatra Dornei (n.r. unde au făcut cantonamentul cei de la Oțelul Galați în iarnă) sau Spania, unde s-au pregătit cei de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nu a fost nicio diferență. Ba mai mult, aș spune că cei de la Vatra Dornei au fost mai vii. Oțelul Galați vine și după 1-1 la Farul”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum a fost tranșat duelul Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș a analizat duelul dintre Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu. Analistul este de părere că Oțelul a fost echipa mai bună în meciul din etapa 28 cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gardoș a discutat și despre super execuția cu care Alexandru Pop a deschis scorul. Totodată, fostul jucător de la FCSB a adus aminte și de declarațiile făcute de Mutu la adresa modului de pregătire pe care l-a abordat Dorinel Munteanu în iarnă. Atunci, tehnicianul celor de la CFR Cluj s-a legat de modurile învechite de antrenament ale gălățenilor.

Florin Gardoș a mizat pe un discurs motivațional al antrenorului Oțelului la pauză în care a punctat acest subiect. Astfel că jucătorii au intrat foarte bine și în repriza secundă și au reușit să aducă un punct important.

ADVERTISEMENT

“Oțelul a arătat bine. Chiar dacă în general pe teren propriu nu au fost prea grozavi sezonul acesta. Aseară au făcut un meci bun. Au fost foarte agresivi. Pressing bun, cel puțin în prima repriză. Le-a fost foarte greu celor de la CFR Cluj să construiască, nici ocazii nu prea și-au creat.

A venit acea execuție extraordinară a lui Pop. (n.r. CFR Cluj) A avut noroc că a egalat înainte de pauză. Pe un fond de joc slăbuț. În atitudinea jucătorilor nu s-a văzut lipsa (n.r. lui Dorinel Munteanu).

Undeva a existat și un discurs al lui Dorinel Munteanu. Sunt sigur că a adus aminte de declarația lui Adrian Mutu în care a zis că ‘Metodele sunt învechite’. Și eu am spus chestia asta, recunosc. Rămân la părerea asta”, a declarat Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30..

Analiza meciului dintre Dorinel Munteanu și Adrian Mutu

ADVERTISEMENT