Sport

Adrian Mutu vorbește despre lupta la titlu, după Oțelul – CFR Cluj 2-2: „E ca înainte”. Ce a spus despre golul magnific al lui Alex Pop

Adrian Mutu consideră că FCSB are prima șansă la câștigarea titlului după pasul greșit făcut de CFR Cluj pe terenul Oțelului Galați.
27.02.2024 | 23:48
Adrian Mutu vorbeste despre lupta la titlu dupa Otelul  CFR Cluj 22 E ca inainte Ce a spus despre golul magnific al lui Alex Pop
Adrian Mutu a tras concluziile după Oțelul - CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a 28-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut o prestație modestă pe terenul celor de la Oțelul, mai ales în prima repriză. Deși au reușit să revină pe tabelă, ardelenii au plecat cu un singur punct de la Galați pentru că Cisotti a marcat din penalty în minutul 90+6 după un fault în careu al lui Karlo Muhar, scor 2-2.

Adrian Mutu, după Oțelul – CFR Cluj 2-2: „Am pierdut două puncte”

CFR Cluj a irosit șansa să se apropie de FCSB, liderul din SuperLiga. Cu o victorie în meciul cu FC Voluntari, echipa finanțată de Gigi Becali va mări diferența din clasament. Adrian Mutu se aștepta la un meci de luptă la Galați. „Briliantul” este dezamăgit de rezultatul final.

ADVERTISEMENT

„Un meci de luptă, exact cum spuneam și cum anticipam la începutul acestui meci. Un meci muncit, plecăm cu un punct, cred că am pierdut două puncte din cauza modului în care am gestionat ultimele minute.

A fost un joc cu multe dueluri la mijlocul terenului. Apoi s-au lungit echipele, am găsit spații”, a declarat Adrian Mutu, la flash-interviu după Oțelul – CFR Cluj, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a aplaudat golul lui Alexandru Pop: „A fost foarte frumos”

Alexandru Pop a deblocat tabela în minutul 36 al meciului cu CFR Cluj. Atacantul gălățenilor a înscris la vinclu, direct din lovitură liberă, cu o execuție magnifică. Adrian Mutu a aplaudat reușita fotbalistului de 24 de ani după care a vorbit despre lupta la titlu.

„Un gol foarte frumos al lui Pop, l-am și aplaudat pentru că a fost un gol foarte frumos. Lupta la titlu e ca înainte. FCSB are prima șansă, pentru că are multe puncte în față.

ADVERTISEMENT

Noi încercăm să obținem cât mai multe puncte. Mă gândesc doar la noi, nu la ce fac cei de la FCSB. A fost un gol frumos, nu sunt supărat pe Sava, sunt supărat pe cum am gestionat minutele de după golul nostru de 2-1”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu l-a felicitat pe Philip Otele: „E imposibil de oprit, când e în formă”

Primul gol al CFR-ului în partida cu Oțelul Galați a fost marcat de Philip Otele. Atacantul nigerian a urcat pe locul 2 în topul golgheterilor din SuperLiga, cu 12 goluri, la egalitate cu Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Mingea nu trebuia să ajungă în careu. Trebuia gestionat momentul dinaintea pasei mult mai bun, eram trei contra unu. Trebuia blocată centrarea. 

Otele, când e în formă, e aproape imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar, din păcate, nu ne-a ajutat prea mult astăzi”, a încheiat Adrian Mutu. În următoarea etapă, CFR Cluj joacă în deplasare cu Farul.

ADVERTISEMENT