Sport

Gol de generic marcat în Oțelul Galați – CFR Cluj! Elevii lui Dorinel Munteanu au deschis scorul din lovitură liberă. Video

Oțelul Galați a primit vizita lui CFR Cluj, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Elevii lui Dorinel Munteanu au fost primii care au punctat pe tabela de marcaj.
27.02.2024 | 22:08
Gol de generic marcat in Otelul Galati  CFR Cluj Elevii lui Dorinel Munteanu au deschis scorul din lovitura libera Video
Gol de generic marcat în Oțelul Galați - CFR Cluj. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați întâlnește CFR Cluj, în etapa cu numărul 28 din SuperLiga. În timp ce gălățenii speră să câștige pentru a mai păstra șanse matematice la play-off, elevii lui Adrian Mutu vor să ia cele trei puncte pentru a se apropia de liderul FCSB.

Oțelul Galați, gol de generic împotriva lui CFR Cluj

În minutul 36, Alexandru Pop a executat o lovitură liberă din flancul stâng, din apropierea colțului careului de 16 metri. Acesta a ales să trimită un șut în forță, direct pe poarta apărată de Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT

Balonul s-a dus direct în plasa laterală a porții ardelenilor, Sava având o intervenție întârziată. Este al 11-lea gol marcat de Alexandru Pop în acest sezon al SuperLigii pentru Oțelul Galați.

Vezi aici reușita lui Alexandru Pop

Oțelul Galați, reușită spectaculoasă și în partida cu Farul Constanța

În meciul Farul – Oțelul, scor 1-1, s-a marcat golul etapei. În repriza secundă a duelului de la Ovidiu, Frederic Maciel a reușit un lob din interiorul careului care l-a surprins pe portarul Buzbuchi.

ADVERTISEMENT

Execuția a fost confundată cu o centrare, însă mingea a intrat pe deasupra portarului direct în plasă. După gol, portughezul i-a dedicat reușita lui Dorinel Munteanu, suspendat pentru acel meci. Acesta a arătat un tricou inscripționat cu mesajul: “Alături de mister!”.

Cu acea reușită, Oțelul a obținut un punct pe terenul Farului, după ce dobrogenii deschiseseră scorul printr-un penalty transformat de Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, suspendat pentru partida Oțelul Galați – CFR Cluj

După ce a fost eliminat în minutul 75 al meciului Dinamo – Oțelul 3-1, din etapa a 26-a a SuperLigii, Dorinel Munteanu a fost suspendat pentru trei etape.

Astfel, antrenorul moldovenilor a ratat deja meciul cu Farul Constanța (1-1) și nu va sta pe banca Oțelului nici în deplasarea de pe terenul lui FC Hermannstadt, din etapa 29.

ADVERTISEMENT