Life

Vedeta Antena 1 cu o poveste de viață inimaginabilă. A mâncat conserve pentru pisici și a făcut duș la baia comunală, iar acum apare zilnic la TV

Vedeta de la Antena 1 care a trăit pe străzi înainte să cunoască succesul. Acum are tot ce își dorește, dar cândva a fost nevoit să mănânce mâncare de pisici.
22.02.2024 | 17:52
Vedeta Antena 1 cu o poveste de viata inimaginabila A mancat conserve pentru pisici si a facut dus la baia comunala iar acum apare zilnic la TV
Vedeta Antena 1 care a avut o viață greu de crezut înainte să devină celebru. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 care a dus o viață de film. Acum apare zilnic la televizor și sute de români îl admiră sau și-ar dori viața sa, dar puțini sunt cei care știu prin ce a trecut, de fapt, pentru a avea succes.

Vedeta de la Antena 1 care a trăit în case abandonate

Cine crede că vedetele au avut-o întotdeauna o viață de vis, se înșeală. Ce-i drept, multe celebrități au trăit adevărate scenarii de film, iar printre acestea se numără și Nicolai Tand.

ADVERTISEMENT

Bucătarul apare zilnic în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și are numeroși fani, însă înainte de a deveni celebru a trăit, cu adevărat, pe străzi. Se întâmpla pe vremea când abia se mutase în Franța și încerca să-și clădească o carieră.

Pentru a face rost de bani, vindea ziare și mânca conserve de pisici. Duș făcea doar de două ori pe săptămâna, la o baie comunitară. Mai mult de atât, ajunsese să stea ilegal în casele unor bătrâni care decedau.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri l-au învățat pe Nicolai Tand să prețuiască lucrurile simple. Este și unul dintre motivele pentru care, în prezent, deși și-ar putea permite un bolid de lux conduce o mașină cu care multora le-ar fi rușine.

„Cum să nu faci foamea? Eu am mâncat și conservă de pisici. Când am stat în Italia, să trec în Franța, aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis și-mi dădea o caserolă, un iaurt, un fruct, dormeam în niște parcări abandonate de mașini.

ADVERTISEMENT

N-am avut nimic când am mâncat conservă de pisici. Știu că mergeam la Paris și stăteam la o casă părăsită, părăsită însemnând că mureau bătrânii, nu avea curent, stăteam pe acolo o lună, două, până se prindeau vecinii. Nu aveam o locație fixă”, a povestit Nicolai Tand în podcastul găzduit de Mihai Morar pe YouTube. 

Ziua vindea ziare

Nicolai Tand a explicat că ziua vindea ziare împreună cu alte persoane, apoi se retrăgea în casele părăsite. „Ziua vindeam ziare. Mergeam în afara Parisului, ne plimbam, vizitam, magazinele la care vindeam ziare se închideau la ora 12.

ADVERTISEMENT

Iar la ora 1 ne strângeam toți care vindeam, mâncam, luam un suc, să nu stăm în casele alea părăsite, apoi mai plecam seara. Făceam baie la baia comunală. Făceam baie de două ori pe săptămână, să mergem la biserică, o biserică românească. Dacă aș scrie cu detalii, aș face o carte”, a continuat Nicolai Tand.

ADVERTISEMENT
Tags: