Life

Ce studii are, de fapt, Andi Moisescu. Puțină lume s-ar fi așteptat ca juratul de la Românii au Talent să aibă această meserie

Ce studii are Andi Moisescu, juratul de la Românii au talent. Nu știați aceste detalii despre soțul Oliviei Steer!
09.02.2024 | 13:00
Ce studii are de fapt Andi Moisescu Putina lume sar fi asteptat ca juratul de la Romanii au Talent sa aiba aceasta meserie
Ce studii are, de fapt, Andi Moisescu. Juratul de la Românii au talent s-a pregătit pentru o altă meserie. foto: facebook, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Vineri, 9 februarie 2024, va debuta cel de-al 14-lea sezon Românii au talent. Pe lângă noii participanți, telespectatorii îi vor revedea și pe cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Unul dintre veteranii de la masa juraților este Andi Moisescu. Acesta a fost de la începutul show-ului de la PRO TV, din 2011. Cu toate acestea, puțini știu ce vârstă are juratul, dar și ce studii are, de fapt, Andi Moisescu. Aflați toate detaliile în materialul următor!

Ce studii are Andi Moisescu

Andi Moisescu este de 13 ani jurat la Românii au talent și una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din țară. Deși se află de ani buni pe micile ecrane, puțini telespectator știu ce studii are Andi Moisescu sau ce job a avut prima oară, înainte de a ajunge la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu are 51 de ani, iar de mai bine de 25 de ani este în echipa postului de televiziune din Pache Protopopescu. În paralel cu postul de jurat de la Românii au talent, el este și prezentatorul emisiunii Apropo TV.

Prezentatorul tv s-a născut în București, însă pasiunea pentru televiziune nu a fost un vis din copilărie. Andi Moisescu a absolvit Facultarea de Matematică și Informatică a Universității din București.

ADVERTISEMENT

Care a fost primul job pe care l-a avut Andi Moisescu

În timpul facultății, Andi Moisescu a avut un job la care puțini s-ar fi gândit. Prima slujbă a acestuia a fost vânzător de ziare la metrou. Ulterior, el a început să cocheteze cu radioul. S-a angajat la Fan Radio, iar mai apoi la PRO FM. În timp ce lucra la radio, Andi Moisescu mai câștiga bani și ca dj la petreceri.

„Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană.

ADVERTISEMENT

Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de DJ la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci”, a povestit juratul de la Românii au talent pentru Ciao.ro.

În 1996, Andi Moisescu a primul jobul de director de programare la un post de radio din România. Atunci a realizat că facultatea de matematică nu îl ajuta cu nimic și s-a orientat către tv.

ADVERTISEMENT

În anul 2000 a primit pe mână emisiunea Marcă Înregistrată. Cinci ani mai târziu, Andi Moisescu a început să realizeze emisiunea Apropo TV, de la PRO TV. Din 2011, Andi Moisescu a primit propunerea să facă parte din show-ului Românii au talent. Mai mult de atât, între anii 2017-2019, el a fost moderatorul emisiunii „Pe bune?!”

Când a intrat în presă juratul de la Românii au Talent

Andi Moisescu a decis să intre în televiziune în anul 1993, în același timp cu fostul lui coleg, Florin Călin. Deși a absolvit Facultatea de Matematică, acesta nu a dorit să fie profesor de matematică. În cadrul unui interviu, Andi recunoștea că nu a putut să profeseze ca și cadru didactic.

N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, declara actualul jurat de la Românii au talent.

Cum și-a cunoscut soția, pe Olivia Steer

De mai bine de 17 ani, juratul de la PRO TV este căsătorit cu fosta prezentatoare tv, Olivia Steer, și au împreună doi copii. Andi Moisescu a fost întotdeauna rezervat cu viața personală. În spatele camerelor de filmare, el are un mariaj fericit cu Olivia Steer. În cadrul unui interviu, Andi spunea că în atâția ani de relație nu și-au reproșat nimic și nici nu au avut parte de momente neplăcute.

„Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate. Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, spunea Andi Moisescu, pentru VIVA! 

Andi Moisescu, Rapid, dragoste la bătrânețe

În urmă cu ceva timp, juratul de la Românii au talent mărturisea că a ajuns să iubească echipa Rapid încă din adolescență. El dezvăluia că prima vizită pe Giulești a fost una extraodinară. Așadar, de fiecare dată când are puțin timp liber, Andi Moisescu merge pe stadion pentru a urmări meciurile echipei Rapid.

„Am citit o carte foarte interesantă. Se numește ”Finding your element”. Și care vorbește despre ceva care este în fiecare dintre noi, dar nu ne dăm seama. Și răsare la un anumit moment. Este posibil ca Rapid să fi fost un element din mine pe care l-am descoperit mai târziu.

Dar ca orice dragoste care apare mai târziu, este și mai profundă. Cel puțin, mie așa mi s-a demonstrat până acum în viață. De tot ceea ce m-am îndrăgostit după o anumită vârstă, a fost așa, cu putere”, mărturisea Andi Moisescu pentru Rapid TV.

ADVERTISEMENT