Life

Vedeta care a spus „pas” emisiunii America Express: „Prefer să rămân acasă”

Nicole Cherry a dat cărțile pe față și a spus de ce nu vrea sub nicio formă să participe la America Express în viitorul apropiat.
08.04.2023 | 09:42
Vedeta care a spus pas emisiunii America Express Prefer sa raman acasa
Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-ar încumeta să participe la America Express. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry nu ar accepta să plece la America Express cu toate că în aceste momente se află pe culmile succesului. Deși emisiunea i-ar putea aduce un capital destul de mare de imagine, vedeta are motive să creadă că, mai degrabă, oamenii și-ar schimba părerea despre ea.

De ce refuză Nicole Cherry participarea la America Express

Nicole Cherry se află acum în una dintre cele mai înfloritoare perioade din cariera sa. Filmul Romina VTM, al cărei protagonistă a fost, a doborât toate topurile. În plus, vedeta se numără și printre concurenții noului sezon al show-ului Te cunosc de undeva. 

ADVERTISEMENT

Totuși, Nicole Cherry nu se vede, cel puțin în viitorul apropiat, la o emisiune precum America Express. Motivele artistei sunt cât se poate de simple. Pe lângă faptul că i-ar fi greu fără fiica sa, Anastasia, artista nu ar rezista fără mâncare.

„Mie îmi place să mănânc. Iar eu, fără mâncare, nu sunt cea mai drăguță. Și decât să nu fiu drăguță și oamenii să-și schimbe părerea despre mine, prefer să rămân acasă.

ADVERTISEMENT

Cu mâncare, cu fetița mea, mai ales că Anastasia are cea mai mare nevoie de mine în perioada asta. Dar nu spun niciodată ‘niciodată’”, a dezvăluit Nicole Cherry într-un interviu acordat pentru CanCan.ro. 

Astfel, chiar dacă uneori, din cauza programului aglomerat stă câteva ore bune nemâncată, artista consideră că i-ar fi imposibil să trăiască într-un asemenea ritm preț de câteva săptămâni bune: „Una e să nu fii mâncată o oră, alta e să nu fii mâncată cu zilele, cum e acolo.

ADVERTISEMENT

Acolo e greu. Dar îmi dau seama că eu atunci când vreau să mănânc, păi eu vreau să mâncăm. Mă opresc din tot, nu mă mai pot concentra, e foarte greu cu mine când mi-e foame”, a mai spus Nicole Cherry despre participarea la America Express.

Nicole Cherry și-a ales singură partenerul de la Te cunosc de undeva

Cât despre Te cunosc de undeva, Nicole Cherry a mărturisit că se înțelege de minune cu partenerul său. De altfel, chiar ea l-a ales pe Juno să-i fie coechipier și consideră că a luat cea mai bună decizie. „Suntem de aceeași vârstă, îi știam caracterul, este muncitor.

ADVERTISEMENT

Avem o chimie bună și atunci când vine vorba de studio, de muzică. Și asta contează foarte mult atunci când îți alegi un partener la Te cunosc de undeva!. Și eu zic că am făcut o alegere potrivită. El, cumva, a fost surprins că l-am ales, dar mi-a și mărturisit că s-a bucurat că m-am gândit la el”, a explicat cântăreața.

ADVERTISEMENT