Life

Vedeta de la Antena 1, tată pentru a doua oară: “Soția face deja planuri în sensul ăsta”

Vedeta Antena 1 care se pregătește pentru cel de-al doilea copil. Ipostaza de părinte nu l-a speriat deloc, ba chiar i se potrivește mănușă!
20.02.2024 | 08:11
Vedeta de la Antena 1 tata pentru a doua oara Sotia face deja planuri in sensul asta
Vedeta Antena 1 care se pregătește să devină părinte pentru a doua oară. Sursa foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Familia uneia dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1 este pe cale să se extindă. Deși, nu cu mult timp în urmă a apărut primul copil, se pare că au început pregătirile pentru cel de-al doilea. Iată cine este vedeta care se pregătește pentru un nou membru în familia sa!

Liviu Teodorescu a devenit tătic în urmă cu aproape un an

Liviu Teodorescu a devenit tătic anul trecut, iar de atunci, viața lui s-a schimbat complet. Artistul trăiește una dintre cele mai frumoase perioade, iar Ecaterina este centrul universului său. Deși abia au trecut 7 luni de când micuța s-a născut, se pare că soția artistului vrea să îi ofere o surioară sau un frățior.

ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu și Iulia formează un cuplu din vremea liceului. Între cei doi sentimentele au fost atât de puternice, încât povestea lor de dragoste a rezistat testului timpului. Drept dovadă, în prezent, formează o familie frumoasă și fericită.

Iulia i-a dăruit lui Liviu Teodorescu o fetiță, iar de atunci, viața artistului s-a schimbat complet. Concurentul de la ”Te cunosc de undeva” o adoră pe micuța lui și petrece mereu timp cu ea. Rolul de tătic nu l-a copleșit ci, din contră.

ADVERTISEMENT

Liviu și soția sa, Iulia se descurcă de minune în rolul de părinți. Faptul că fac față cu brio acestei provocări a determinat-o pe Iulia să își mai dorească un copil. Chiar dacă Liviu nu este pregătit, se pare că partenera lui știe mai bine ce vrea.

Artistul și frumoasa lui soția nu exclud varianta de a deveni părinți pentru a doua oară

Viața în trei nu l-a speriat pe concurentul de la ”Te cunosc de undeva”, dar a recunoscut că nu este deloc simplă. Perioada de acomodare este mereu mai dificilă, iar un copil reprezintă o responsabilitate.

ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu nu vrea să grăbească lucrurile, ci preferă să ia totul pas cu pas. Însă, cea care este mult mai nerăbdătoare să aibă un al doilea copil este soția artistului, Iulia.

Artistul a declarat, în exclusivitate pentru spynews.ro că soția lui deja își face planuri în această direcție. Iulia adoră să fie mamă și este convinsă că s-ar descurca de minune cu doi copii, mai ales că are un ajutor de nădejde în partenerul ei.

ADVERTISEMENT

”Aș mai aștepta puțin, dar soția deja face planuri în sensul ăsta, deci s-ar putea să nu am de ales. Eu aș mai sta puțin, m-aș mai adapta puțin la situația actuală care nu este una simplă. Nu e ușor să ai un copil.”, a spus Liviu Teodorescu, în exclusivitate, pentru sursa menționată.

În schimb, Liviu Teodorescu este conștient că ar fi un pic mai complicată viața cu doi copii, momentan. Artistul este implicat în multe proiecte care necesită timp și prezență fizică. Tocmai de aceea, acesta tinde să creadă că ar putea fi un pic copleșitoare pentru el venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT