Life

Liviu Teodorescu vrea să devină tătic: „Sunt fiert! Abia aștept”

Liviu Teodorescu este foarte entuziasmat să devină tată pentru prima dată. Acesta s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale și acum este nerăbdător să aibă un copil.
18.08.2022 | 10:03
Liviu Teodorescu vrea sa devina tatic Sunt fiert Abia astept
Liviu Teodorescu vrea să devină tătic cât mai repede, la un an de la căsătoria cu Iulia. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu abia așteaptă să devină tătic pentru prima dată. Faimosul cântăreț a spus adio burlăciei în urmă cu un an și acum vrea să aibă urmași.

Liviu Teodorescu vrea să devină tătic cât mai repede, la un an de la căsătoria cu Iulia

Liviu Teodorescu a mărturisit că este foarte entuziasmat să devină tată pentru prima dată, și mai mult decât atât, el și soția lui încearcă acum să conceapă un copil, la un an de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că dacă soția lui va afla că este însărcinată va fi foarte fericit, dar între timp se ocupă de cariera sa, de producerea muzicii și de concertele pe care le are.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte”, a mărturisit Liviu Teodorescu, în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra Ungureanu”, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Referitor la felul în care i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit, Liviu Teodorescu a spus că totul este la fel și el a vrut să o ceară de soție pe iubita lui pentru că sunt romantici.

ADVERTISEMENT

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu după căsătorie

Liviu Teodorescu și iubita lui au vrut să facă o nuntă de poveste tot din același motiv, nu pentru că așa trebuie sau pentru că oamenii au pus presiune pe ei să fie împreună cu acte.

„Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt”, a povestit el, tot pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT