Life

Liviu Teodorescu a devenit tată! Declarații exclusive: „Suntem copleșiți! ”

Liviu Teodorescu a devenit tată după ce soția lui, Iulia, a adus pe lume un copil perfect sănătos. Artistul a oferit primele declarații despre momentul special.
03.07.2023 | 12:00
Liviu Teodorescu a devenit tata Declaratii exclusive Suntem coplesiti
Liviu Teodorescu face primele declarații dupa ce a devenit tata
ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu a devenit tată în urmă cu puțin timp! Celebrul artist și soția sa și-au strâns pentru prima dată copilul la piept. Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit în urmă cu doi ani, după o relație de zece ani, iar acum familia lor este completă. Soția artistului a adus pe lume în urmă cu doar câteva ore o fetiță perfect sănătoasă. Liviu este în culmea fericirii și a descris cel mai frumos moment din viața lui.

Liviu Teodorescu a devenit tată după ce soția lui, Iulia, a adus pe lume o fetiță

După o lungă așteptare, astăzi, Liviu Teodorescu și Iulia și-au văzut pentru prima dată fetița. Soția artistului a născut prin cezariană astăzi, 3 iulie, de dimineață, iar micuța a primit nota 10 la naștere. Cunoscutul cântăreț a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK despre unul dintre cele mai importante momente din viața lui.

ADVERTISEMENT

„Suntem copleșiți, este un sentiment uluitor. O vezi în burtică nouă luni, o vezi crescând, o vezi cum se dezvoltă, dar nu se compară cu realitatea. Este ceva de nedescris! Wow! Am avut sentimente și emoții puternice, este primul nostru copil și nu pot descrie ceea ce simt”, a spus Liviu Teodorescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Liviu Teodorescu: „Fetița ar fi trebuit să se nască de ziua mea, dar a venit mai devreme!”

În urmă cu câteva luni, Liviu Teodorescu le spunea fanilor săi că fiica lui ar trebui să vină pe lume pe 12 iulie, chiar de ziua lui. Iată că micuța are deja o personalitate puternică și „s-a încăpățânat” să ajungă mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Fetița ar fi trebuit să se nască de ziua mea, inițial, pe 12 iulie. Ar fi trebuit să se nască puțin mai târziu, dar s-a dezvoltat foarte repede și a fost ok. Termenul a fost de 38 de săptămâni.

Se dorea să se nască la 40 de săptămâni, dar la cezariană poți să controlezi oarecum data nașterii. Practic i s-a declanșat travaliul. A fost o cezariană la cald” , a mai spus artistul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din fericire, totul a decurs bine. Fetița lui Liviu Teodorescu a venit pe lume mai devreme, însă a primit nota 10 la naștere. În ceea ce o privește pe soția artistului, lucrurile au stat la fel de bine. Iulia este bine și abia așteaptă să ajungă acasă cu micuța lor.

„Totul a decurs bine, în parametrii optimi. A fost o naștere relativ ușoară. Iulia a născut prin cezariană. Îți dai seama că orice mamă la prima astfel de experiență are panică, este emoționată.

ADVERTISEMENT

Din fericire, totul a fost bine și s-a întâmplat așa cum trebuie. Iulia este și ea foarte bine. Fetița este superbă, a primit nota 10 la naștere. Are 3 kilograme și 49 de centimetri”, a dezvăluit Liviu Teodorescu pentru FANATIK.

Ce nume au ales Liviu Teodorescu și Iulia pentru fetița lor: „Ni s-a părut clasic”

Numele ales de cântărețul care a colaborat cu Andra și soția lui pentru fiica lor este deosebit: Ecaterina. Fiica lor nu va avea decât un singur nume, iar acesta a fost ales cu un motiv.

„O va chema Ecaterina, am ales doar un nume pentru ea. Este un nume care ni s-a părut clasic și ușor de înțeles de toată lumea. Am vrut să aibă un nume puternic, de pe plaiurile noastre și destul de puțin abordat. Multe femei pe nume Ecaterina, de-a lungul istoriei și-au lăsat amprenta cu numele acesta. E și zodia rac la fel ca mine, o zodie sensibilă”, a spus cântărețul.

Dacă în privința numelui fetiței lor, Liviu și Iulia au stat luni întregi să se gândească, cei doi mai au alte detalii de pus la punct. Recunosc că sunt perfecționiști, așa că mai au puțin de alergat.

Camera copilului, însă, este pregătită să o primească pe micuța Ecaterina. „Mai avem detalii de pus la punct, dar suntem pregătiți, este totul setat. Ultima perioadă a fost cu alergătură, dar a fost frumoasă”, a dezvăluit Liviu Teodorescu pentru FANATIK.

Cine este Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului larg prin participarea sa la emisiunea „Vocea României” în anul 2012. În cadrul emisiunii a impresionat jurații și telespectatorii cu vocea și carisma sa. Ulterior, a ajuns unul dintre cântăreții consacrați de la noi. A colaborat cu artiști de renume precum Andra, Connect-R, Killa Fonic sau Dorian Popa.

ADVERTISEMENT