Life

Vedeta din România care s-a căsătorit cu iubitul turc. Bărbatul e cu 7 ani mai mic

Ce vedetă din România s-a căsătorit cu iubitul turc. Bărbatul este cu 7 ani mai mic, dar asta nu a împiedicat-o să-i spună ”Da!”
08.10.2023 | 21:04
Vedeta din Romania care sa casatorit cu iubitul turc Barbatul e cu 7 ani mai mic
Artista a dat vestea pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vedetă foarte cunoscută, din România, și-a unit destinele cu iubitul turc, la doar două luni după ce bărbatul a cerut-o de soție. Vestea a dat-o chiar ea, pe Instagram, acolo unde are 1 milion de admiratori. Ce imagine a publicat din ziua căsătoriei?

Ce vedetă româncă s-a căsătorit cu iubitul turc, mai mic decât ea cu 7 ani

Otilia Bilionera este proaspăt căsătorită. În urmă cu două zile și-a unit destinele pentru totdeauna cu partenerul de viață de origine turcă. Pe contul său de Instagram a postat o fotografie în care se află alături de soț, îmbrăcată într-o rochie albă și cu certificatul de căsătorie în mână.

ADVERTISEMENT

Interpreta în vârstă de 31 de ani are zâmbetul larg pe chip în imagine, semn că este foarte fericită că și-a găsit în cele din urmă alesul inimii, după mai multe relații eșuate. ”Proaspăt căsătoriți” , a scris artista în dreptul postării, primind o mulțime de aprecieri și comentarii în care este felicitată.

”Felicitări!”/”Casă de piatră, Oti! Să fiți fericiți”/ ”Yupii”/”Felicitări, vă doresc o viață plină de fericire”/”Felicitări frumoasa mea”/”Bravo, mă bucur că l-ai ales pe acest turc”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor la postarea Otiliei.

ADVERTISEMENT
otilia bilionera
Otilia Bilionera, proaspăt căsătorită. Sursa foto: Instagram

 

În ultima vreme, Otilia Bilionera este foarte discretă cu viața personală, după ce în 2022 a divorțat de un bărbat tot de religie musulmană. Căsnicia nu a durat decât trei ani, motivul separării fiind religia. Solista nu a dorit să se convertească la islam.

”Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a spus Otilia în emisiunea online, ”În Oglindă”.

ADVERTISEMENT

Cine este, mai exact, actualul soț al Otiliei Bilionera. Artista a mai fost căsătorită cu un musulman

Referitor la actualul soț al cântăreței, se numește Bekir Ali și este un afacerist prosper. Atunci când i-a spus ”Da!”, în luna august, Otilia a precizat, tot pe rețelele de socializare, că este mai sigură ca oricând. ”N-am fost niciodată mai sigură ca acum”, a scris lângă imaginea în care apărea cu inelul de logodnă pe deget.

Bekir Ali deține, printre altele, o plajă din Turcia, și s-a îndrăgostit profund de frumoasa moldoveancă, din Botoșani. La doar două zile după ce a cunoscut-o și-a tatuat numele ei pe mână și s-a străduit multă vreme să o cucerească. Otilia s-a lăsat cu greu sedusă.

ADVERTISEMENT

”Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic de vârstă. Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mai detaliat Otilia Bilionera într-un podcast, pe youtube.

ADVERTISEMENT