Life

Otilia Bilionera este în continuare singură după despărțirea de iubitul arab: ”Îmi place să fiu liberă”

Otilia Bilionera este încă singură după despărțirea de iubitul arab, cu care a avut o relație timp de patru ani. Cântăreața se bucură în prezent de libertate.
06.09.2022 | 11:59
Otilia Bilionera este in continuare singura dupa despartirea de iubitul arab Imi place sa fiu libera
De ce s-a despărțit Otilia Bilionera de iubitul arab. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera (30 ani) este în continuare o femeie singură, după ce a pus capăt relației de patru ani cu iubitul arab. Chiar dacă nu are pe nimeni lângă ea, artista nu are de gând să se implice prea rapid într-o altă poveste de dragoste.

Otilia Bilionera, în continuare singură, dar nu se grăbește să se implice într-o nouă relație. Care este motivul

Otilia Bilionera spune că îi este foarte bine și fără un iubit și își dorește să mai treacă timp până ce își va regăsi jumătatea. Cântăreața profită din plin de libertatea pe care o are acum și nu acordă atenție oricui, deoarece ”se plictisește foarte repede”.

ADVERTISEMENT

”Am terminat recent relația în care am fost timp de patru ani, acum sunt singură, că nu pot să sar dintr-o relație în alta.

Îmi trebuie un timp de acomodare! Eu nu am nevoie de cineva neapărat în viața mea, sunt foarte bine și singură!

ADVERTISEMENT

Eu sunt foarte schimbătoare, sunt zodia gemeni și mă plictisesc foarte repede. Acum îmi place să fiu liberă, să muncesc, să fac ce îmi place, fără să dau explicații”, a declarat Otilia Bilionera pentru Click!

De ce s-a despărțit Otilia Bilionera de soțul arab

Otilia Bilionera a stat patru ani împreună cu un bărbat pe nume Hamude, jumătate arab și jumătate român. Bărbatul ar fi la bază afacerist, deoarece deține în Capitală, în zona Militari, mai multe shaormerii.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-ar fi căsătorit în secret în Antalya, într-o moschee. Însă, solista pare că nu s-a adaptat regulilor religiei musulmane, așa că a pus punct căsniciei.

Otilia a explicat faptul că nu a putut să își schimbe credința, astfel încât să treacă la islam, familia ei fiind ortodoxă, iar unchiul său chiar preot la o biserică.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a mai transmis interpreta, într-o declarație pentru Spynews.

ADVERTISEMENT
Tags: