Life

Vedetă Eurovision, peripeții la filmările din Mexic pentru doar $1: ”Filmam pe o stradă, îmbrăcată în lenjerie intimă și tocuri”

Doi artiști români au trecut prin situații stânjenitoare în Mexic, acolo unde au filmat pentru doar... $1! Solista a povestit ce i s-a întâmplat, pentru FANATIK.
17.10.2022 | 15:09
Vedeta Eurovision peripetii la filmarile din Mexic pentru doar 1 Filmam pe o strada imbracata in lenjerie intima si tocuri
Miruna Mănescu (Runa), membră a trupei Timebelle. Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Doi artiști români au avut parte de peripeții în Mexic, acolo unde au filmat videoclipul cele mai noi producții muzicale.

Miruna de la Timebelle, peripeții de neimaginat în Mexic

Piesa intitulată „$1” a apărut deja pe YouTube, iar solista trupei a făcut câteva dezvăluiri din culisele înregistrării noului proiect.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Timebelle, una din trupele românești cu priză mai ales în străinătate. Miruna Mănescu, zisă și Runa, a avut parte de câteva întâmplări haioase și jenante la filmările clipului $1, regizat de Leonid Cojocaru.

Runa și Emanuel Andriescu, cei doi membri ai formației Timebelle, au mai filmat în trecut și la o altă melodie, tot în Mexic, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

„Într-o lume în care banul dictează, în care valorile superficiale sunt cele mai apreciate, piesa $1 vine să vorbească despre neîmplinire, despre neascultare și lipsa de iubire, de suport, de apreciere.

Este povestea unei femei care vorbește despre o relație în care nu și-a găsit fericirea. Este despre o societate în care s-a pierdut printre rânduri, în mulțime. Ea nu este văzută și se simte anulată. $1 nu este o piesă tristă. E despre a realiza în ce punct ești, ce ai trăit. Te face să te gândești la ce trebuie să schimbi pentru a îți transforma viitorul”, a descris Runa mesajul noii melodii, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Filmam îmbrăcată doar în lenjerie intimă și tocuri”

Clipul este unul plin de contraste, aspectele ușor vulgare având rolul lor. Regizorul și-a dorit să evidențieze lumea așa cum este ea, cu toate laturile sale, dar și transformarea oamenilor în personaje vandbaile ca să se poată integra în societatea în care trăiesc.

Dacă până acum la filmări s-au confruntat cu frigul, Runa a fost nevoită să treacă de data asta prin alte momente nu tocmai plăcute. Runa a apărut îmbrăcată destul de sumar în diferite locuri publice, lucru care a stânjenit-o destul de tare. Vedeta ne-a mărturisit că a fost privită intens de un echipaj de poliție și a fost surprinsă și de reacția trecătorilor.

ADVERTISEMENT

„Filmam pe o stradă pustie, eu îmbrăcată doar în lenjerie intimă și tocuri. La un moment dat, a trecut o patrulă de poliție pe lângă noi. M-a privit intens și a plecat mai departe. N-au zis absolut nimic.

Apoi am filmat în parcarea subterană a unui centru comercial. Acolo, eu l-am împachetat pe Emanuel în folie de plastic, pe care am scris “fresh meat”, toate astea ziua, în amiaza mare. Nu era deloc ciudat pentru trecători că eu îl torturam și plimbam de colo colo pe bietul Emanuel”, ne-a povestit cântăreața.

Melodia „$1” a fost produsă de Andy Platon și a apărut pe toate platformele de streaming astăzi, 17 octombrie 2022, dar și în magazinele muzicale digitale.

Așa cum precizam în rândurile de mai sus, Runa și echipa ei au mai avut parte de aventuri demne de povestit nepoților la filmările unui alt videoclip, tot în Mexic.

Melodia „One in a million” a fost filmată în locuri interzise turiștilor. Trupa româno-elvețiană Timebelle a făcut furori în anul 2017, când a participat din partea țării cantoanelor la Eurovision, cu melodia „Apollo”.

 

ADVERTISEMENT