News

Vedetele de la PRO TV s-ar fi infectat cu noul coronavirus în timpul unei petreceri din stațiunea Olimp, unde nu s-a respectat nicio regulă

11.07.2020 | 19:10
Vedetele de la PRO TV sar fi infectat cu noul coronavirus in timpul unei petreceri din statiunea Olimp unde nu sa respectat nicio regula
Andreea Esca s-a distrat pe litoral la o petrecere fără reguli. Foto: Instagram Alexia Eram
ADVERTISEMENT

PRO TV a anunțat că mai mulți angajați ai postului s-au infectat cu Covid-19, fără a da mai multe detalii despre identitatea îmbolnăviților.

Cu toate acestea, se pare că mai multe vedete de la PRO TV s-au infectat pe litoralul românesc, în timpul unei petreceri de pomină unde nu s-a respectat nicio regulă de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Pe lângă vedetele de la PRO s-au mai infectat nenumărate alte „personalități” mondene care au participat, la rândul lor, la inaugurarea unui resort de lux în stațiunea Olimp.

Andreea Esca și colegii săi au petrecut în Olimp, la o petrecere fără măsuri de protecție

Potrivit Libertatea, la eveniment au participat mai mult de 50 de persoane, nimeni nu a purtat mască de protecție și nimeni nu a respectat nicio măsură de distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Zeci de vedete au participat la inaugurarea hotelului, printre care Andreea Esca, Delia și formația Auzr. Adina Buzatu, cunoscuta creatoare de modă, a publicat un videoclip pe Facebook în care se vedea că nici măcar chelnerii nu respectau măsurile de protecție. Ulterior, postarea a devenit privată, fiind ferită de ochii indiscreților.

Potrivit sursei citate, Andreea Esca a fost la eveniment alături de fiica sa, Alexia Eram. Tânăra s-a lăudat cu isprava pe Instagram: „Ne-am facut formatie: “SUPERBE NON STOP”?Am avut placerea de a canta in deschiderea Deliei! @delia. Pentru concerte DM @andreeaesca!”.

ADVERTISEMENT
Postarea Alexiei Eram de pe Instagram
Postarea Alexiei Eram de pe Instagram

PRO TV a mediatizat evenimentul și a trimis inclusiv o echipă de filmare la eveniment, pentru a lu interviuri participanților. Nota de plată după această petrecere a fost plătită de mulți participanți cu prețul sănătății, PRO TV raportând nenumărate cazuri de infecție cu Covid-19 în rândul angajaților.

Complexul din Olimp ar fi costat 15 milioane de euro și are un preț mediu al cazărilor de 250 de euro pe noapte. Potrivit Libertatea, consultant operațional al proiectului a fost Liviu Popescu, co-proprietar al grupului Fratelli și vicepreședinte al organizației patronale HORA.

ADVERTISEMENT