Life

Vedetele din România care s-au îmbogățit în 2023. Și-au deschis afaceri profitabile din care câștigă averi impresionante

În acest an, mai multe vedete din showbiz și-au rotunjit veniturile datorită unor afaceri destul de profitabile. Iată cine a câștigat bani frumoși.
25.12.2023 | 12:48
Vedetele din Romania care sau imbogatit in 2023 Siau deschis afaceri profitabile din care castiga averi impresionante
Vedetele din România care s-au îmbogățit în 2023. Și-au umplut conturile/ sursa foto: instagram, colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Vedetele din România care s-au îmbogățit în 2023. Multe dive au decis să se implice și în alte proiecte, pe lângă cele din lumea televiziunii. Astfel, Gabriela Cristea, Oana Zăvoranu sau Dana Rogoz s-au asigurat că își urmeză visul de a intra în antreprenoriat. Drept urmare, ele au lansat afaceri din care câștigă sume enorme.

Vedetele din România care s-au îmbogățit în 2023

Dacă nu știați, vedetele nu trăiesc doar din banii pe care îi încasează din aparițiile televizate. Multe dive din România și-au deschis afaceri profitabile. De la linii vestimentare, colecții de bijuterii sau lumânări parfumate. Toate se regăsesc pe lista vedetelor care au ales să-și rotunjească veniturile.

ADVERTISEMENT

Câteva celebrități de pe micile ecrane au cunoscut succesul și în lumea antreprenoriatului și se pare că le merge de minune. Iată care sunt vedetele care au adunat averi impresionate din afacerile lor!

Fiica lui Liviu Vârciu vinde lumânări parfumate

Carmina Vârciu, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, și-a deschis o mică afacere cu lumânări parfumate. Adolescenta confecționează lumânări handmade și deja își vinde produsele la marile Târgurile de Crăciun. Pe rețelele de socializare, tânăra își promovează intens afacerea.

ADVERTISEMENT

„Prieteni, am postat și sunt foarte încântată și emoționată pentru că vreau să știu cât mai rapid feedback-ul vostru. E un proiect la care lucrez de destul mult timp. Sper din toată inima mea să vă placă.

Să știți că tot ce vedeți este handmade și tot ce o să vedeți, că asta nu-i nimic, deci abia aștept, jur. Abia aștept să dăm drumul la comenzi și sper din toată inima mea să vă placă. Că să nu mă mai lungesc acum, ca să pot să-mi fac treaba pe mai departe, v-aș ruga, dacă vreți să mă ajutați, vă rog să dați un follow paginii pe care vor fi postate produsele și un like la poză și, de ce nu părerea voastră în comentarii.”, a dezvăluit Carmina Vârciu pe social media.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are afacere cu haine

Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România, a lansat o colecție de haine și pantofi elegante în 2023, pentru toate doamnele care o urmăresc pe rețelele de socializare. Articolele vestimentare se vând ca pâinea caldă.

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege.”, a fost anunțul postat de Gabriela Cristea, pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz câștigă bani frumoși din afacerea cu genți

Dana Rogoz nu este doar o actriță de succes, ci și o femeie de afaceri căreia îi merge din plin. Vedeta are un magazin online de genți, tricouri, accesorii și parfumuri, iar prețurile pornesc de la 30 de lei la 350 de lei. Parfumul „Moon” este singurul care se regăsește în magazinul online al acesteia.

Oana Zăvoranu are tot o afacere cu obiecte vestimentare

Nici Oana Zăvoranu nu a pierdut vremea. Bruneta a dezvăluit că s-a reprofilat și a ales să scoată o colecție de haine. Obiectele vestimentare sunt destinate domnișoarelor și doamnelor care vor să fie sexy.

„Începe o săptămână nouă importantă pentru mine și familia mea. Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa, oricât de dificil este să las în spate (pentru moment) jaful samavolnic săvârșit asupra averii și a familiei mele.

Între timp, viața merge mai departe și cum spuneam la început, este săptămâna în care după multă muncă, site-ul este aproape gata și acolo veți găsi, PRIMA MEA COLECȚIE DE HAINE EVER…pe care am numit-o, firește, OANA ZĂVORANU SEXYCOOL.” , a scris pe Oana Zăvoranu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: