Fotbal intern

Pronosticurile vedetelor din showbiz: “Keşeru îi va răcori!”

ROM NIA - UNGARIA! Vedetele autohtone au făcut front comun împotriva ungurilor şi susţin naţionala României, în partida din această seară. De la concerte, de acasă sau de la terase,...
11.10.2014 | 15:15
Pronosticurile vedetelor din showbiz Keseru ii va racori
ADVERTISEMENT

ROM NIA – UNGARIA! Vedetele autohtone au făcut front comun împotriva ungurilor şi susţin naţionala României, în partida din această seară. De la concerte, de acasă sau de la terase, artiştii vor urmări cu sufletul la gura partida din preliminariile Campionatului European din 2016. Atacantul stelist, Claudiu Keşeru, este cel mai bine văzut din ofensiva lotului, fiind, în opinia artiştilor, cel mai bine cotat marcator.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (27.03.2014)

ROM NIA – UNGARIA! Adrian Enache, căpitanul Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, se va împărţi în această seară între concerte şi partida România – Ungaria. Deşi are un spectacol programat fix la ora jocului, Enache, premiat cu distincţia de cetăţean de onoare al Galaţiului, în anul în care Oţelul a cîştigat campionatul României, va trage cu ochiul şi la partida tricolorilor. Favoritul cîntăreţului este Claudiu Keşeru, la care face apel să-i “răcorească” pe jucătorii Ungariei cu cel puţin două goluri. Acesta se alătură personalităţilor care privesc noul imn cu ochi dezaprobatori, declarîndu-se nemulţumit de versul care a deranjat lumea fotbalistică, “Pe ei, pe mama lor”.

ADVERTISEMENT

“România se va impune cu siguranţă. Am concert programat la ora meciului, însă voi trage cu ochiul la televizor pe toată durata partidei. Susţin România şi sînt convins că fotbalistul Stelei, Claudiu Keşeru, le va da cu terenul în cap ungurilor şi le va rupe poarta cu cel puţin două goluri. Aşa, să facă în ciuda celor care ziceau că e ungur, deşi el nu are nicio treabă. Nu mă hazardez să sper la şase goluri marcate de atacantul din Ghencea, chiar dacă este un obişnuit al acestui scor, dar două-trei va înscrie cu siguranţă. Vrem să-i răcorim pe unguri, care au venit aici data trecută şi au făcut scandal în Gara de Nord. Nu mi se pare foarte potrivit imnul, chiar dacă este interpretat de Iris şi prietenul meu, Rafael. Versul “Pe ei, pe mama lor!” este total deranjant, ce-i invităm pe fotbalişti să facă?”, a declarat Adrian Enache pentru FANATIK.RO.

adrian_enache_succes_femei_caf5c40837

ROM NIA – UNGARIA! Miţă, solistul celor de la Bere Gratis, fan al Stelei, crede că Rusescu va fi cel care va marca în poarta ungurilor. Cîntăreţul este de părere că ungurii vor reuşi să ne marcheze un gol, dar este de părere că România va reuşi să se impună în cele din urmă, cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

“Am fost pe stadion la ultimul România – Ungaria, de data asta voi vedea meciul alături de familie şi prieteni, cel mai probabil la o terasă. Cred că România va reuşi să se impună, dar şi ungurii vor reuşi să-i dea un gol lui Tătăruşanu. Un scor de 2-1 cred că va reflecta cel mai bine realitatea, iar pariul meu este Rusescu. Cu siguranţă va marca un gol, dacă va fi folosit. Nu ştiu dacă Sănmărtean va introdus încă din primul minut, dar ar fi un plus pentru România”, a declarat Miţă, solistul celor de la Bere Gratis.

Mita-de-la-Bere-Gratis-cadou-1

ROM NIA – UNGARIA! Majoritatea suflării româneşti vede în echipa lui Piţurcă favorita din această seară, însă mai sînt şi voci sceptice, care doar speră ca naţionala va reuşi să se impună, însă nu sînt siguri dacă se va şi realiza acest lucru. Dan Bitman, solistul de la Holograf, face un apel către tricolori, pe care îi invită şi îi roagă să joace pentru suporterii care vor veni la meci, dar şi cei care vor vedea partida din faţa televizoarelor.

ADVERTISEMENT

“Din păcate voi fi la Târgu Mureş sîmbătă seara şi nu voi putea urmări meciul. Ar fi bine să ne impunem pentru viitorul actualei generaţii, dar sînt oarecum sceptic. Noi, fanii naţionalei, susţinem echipa reprezentativă a României, dar, totodată, îi invităm şi îi rugăm pe fotbalişti să joace. Sperăm din tot sufletul la un rezultat pozitiv, mai ales pentru cei 55.000 de oameni care vor merge la stadion”, a spus Dan Bitman pentru FANATIK.RO.

dan-bitman

Tags: