Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Venim la București să câștigăm cu FCSB, nu să ne plimbăm” Laszlo Dioszegi, anunțul începutului de play-off

Sepsi OSK țintește cele trei puncte din deplasarea cu FCSB, iar Laszlo Dioszegi a fixat obiectivul clubului la începutul de play-off din SuperLiga.
13.03.2024 | 09:00
Venim la Bucuresti sa castigam cu FCSB nu sa ne plimbam Laszlo Dioszegi anuntul inceputului de playoff
„Venim la București să câștigăm cu FCSB, nu să ne plimbăm” Laszlo Dioszegi, anunțul începutului de play-off. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi OSK nu predă armele în play-off, iar trupa din Sfântu Gheorghe se gândește să câștige cu FCSB pe Arena Națională. Laszlo Dioszegi are planuri mărețe și anunță că își dorește să fie pe podiumul din SuperLiga la sfârșitul sezonului.

Laszlo Dioszegi, anunțul începutului de play-off: „Venim la București să câștigăm cu FCSB, nu să ne plimbăm”

Bătălia pentru titlu și cupele europene este încinsă în play-off, iar Sepsi OSK este gată să lupte cu FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid. Laszlo Dioszegi are planuri mari după calificarea dramatică de la Ploiești și le-a pus gând rău rivalelor.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi anunță că Sepsi OSK se înscrie în lupta pentru podiumul din SuperLiga, chiar înaintea primei etape din play-off. Formația din Sfântu Gheorghe nu merge la plimbare în Capitală și țintește cele trei puncte cu FCSB.

„Pregătit este mult de spus, băieții au avut puțin concediu și astăzi au revenit. Acum încep antrenamentele și normal că antrenorul pregătește echipa să mergem la București să facem o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Dacă aș merge cu gândul că vrem să pierdem, atunci nu m-aș mai duce nicăieri. La fiecare meci mergem cu gândul să câștigăm, ne știm foarte bine limitele și șansele sunt mici. Dar și la 1% șansă o să jucăm pentru această șansă.

Personal aș vrea să câștigăm fiecare meci, cred că și domnul Bernd Storck vrea să mergem la București pentru trei puncte. Nu vrem să le plimbăm în play-off, stabilim un obiectiv mai îndrăzneț cum ar fi locul trei sau patru și pentru asta trebuie să câștigăm cât mai multe puncte”, a spus Dioszegi.

ADVERTISEMENT

„Se vede și de la lună că nu avem șanse la locul doi. De ce nu la locul trei?”

„Dacă începem cu înfrângeri nu mai avem nicio șansă pentru locul trei sau patru. Data trecută FCSB a jucat foarte, foarte slab și nu a fost niciun șoc. Vedem ce o să se întâmple, fiecare echipă din prima ligă este de bătut.

Știm că și FCSB are șapte înfrângeri, înseamnă că au fost înfrânți. Trebuie să mergem încrezători, trebuie să simtă și jucătorii că suntem alături de ei și că vrem să aducem trei puncte acasă. Nu este niciun secret, astăzi o să le spun băieților că avem un obiectiv îndrăzneț.

ADVERTISEMENT

Primele două locuri sunt ocupate, se vede și de la lună că nu avem șanse. De ce nu locul trei?  CFR Cluj are cinci puncte, sunt două meciuri și deja putem să ne apropiem dacă învingem”, a transmis Laszlo Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri.

ABSENTA URIASA la FCSB - Sepsi | PRIMA COLOSALA data de Laszlo Dioszegi jucatorilor

ADVERTISEMENT