Life

Venus în Berbec! Camelia Pătrășcanu dă vești grozave pentru două zodii

Venus va intra în Berbec în câteva zile, iar Camelia Pătrășcanu deslușește fenomenul astrologic și explică în ce fel ne va afecta.
27.03.2024 | 11:33
Venus in Berbec Camelia Patrascanu da vesti grozave pentru doua zodii
Venus în Berbec pe 5 aprilie 2024. Camelia Pătrășcanu, horoscop special. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Venus în Berbec, din 5 aprilie până pe 30 a aceleiași luni! Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic care are loc la mijlocul primăverii.

Venus în Berbec. Camelia Pătrășcanu explică toate efectele

Este un tranzit frumos, pentru că ne ajută să fim mai conștienți de valoarea noastră, puterile noastre. Venus aduce armonie și echilibru. Berbecul vorbește despre conștiința de sine, dar una practic abordată. Avem voință, ne urmăm țelurile și obiectivele, dar lucrurile le vom face cu blândețe.

ADVERTISEMENT

Venus aduce blândețe în felul în care ne tratăm defectele, slăbiciunile, cauzele lucrurilor de care nu suntem mulțumiți. Suntem mai atenți la stilul nostru, la eleganța pe care o avem, la rigorile noastre de zi cu zi. E, de asemenea, un tranzit, pentru că acolo e Destinul, mai mult echilibru în a lua o decizie: detașare și mai puțină panică.

Berbecii, cu Venus chiar în semnul lor, sunt avantajați și pot trăi un moment de bună așezare în ei înșiși, motivare, mulțumire de sine. Pot construi mai departe, cu blândețe în felul în care își evaluează insuccesele sau stângăciile.

ADVERTISEMENT

Taurii pot avea parte de ajutor și beneficii fără să le ceară. Observă ce fac alții, pot încuraja, sprijini, ajuta. Sunt buni ca mentori și asta e o abilitate profesională pentru mai târziu. În tot cazul, sunt mai atenți la cei din jur. Venus le aduce mai multă blândețe în a analiza niște cauze ale unor probleme.

Racii rezolvă tensiunile cu autoritățile

Gemenii au prieteni noi, relații sociale bune. În general, calmează spiritele, chiar acolo unde au fost bârfe și indiscreții. E un tranzit fericit din punctul de vedere al relațiilor. Se pot trezi curtați, apreciați, lăudați.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, Venus în Berbec calmează relațiile tensionate cu autoritățile sau cu anumite persoane. Nu își iau vorbele înapoi, căci sunt loiali convingerilor lor, însă pot avea un dialog mai nuanțat, pot explica mai mult, mai în detaliu de ce au o anumită poziție, de ce abordează o anumită sarcină într-un anumit fel.

Leii au un Venus aducător de planuri mari, spirit de aventură. Pentru unii implică și călătorii pe nepusă masă, poate pentru a-și întâlni iubirea sau a-și satisface un dor, un interes. Se pot hotărî brusc să se deplaseze chiar pe mari distanțe, de azi pe mâine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot avea mai mult curaj acolo unde s-au codit, au eșuat sau nu s-au implicat. Pot avea acum mai multă îndrăzneală, poate au și modele sau cineva le mai împinge de la spate. În legătură cu situațiile-test, oricare ar fi, pot aborda cu mai mult echilibru și găsesc în ele însele curajul pentru a înfrunta situațiile neplăcute. Tocmai datorită curajului, situațiile nu mai sunt atât de neplăcute.

Balanțele dispun de un Venus în Berbec foarte bun în zona imaginii publice și a relațiilor. Multe vor dori să își îmbunătățească apariția, să se înfrumusețeze. Poate sunt mai dornice să cunoască eticheta, în special dacă au întâlniri.

Scorpionii sunt mai bine motivați în muncă

Scorpionii muncesc și Venus le dă motivație foarte bună. Știu pentru ce luptă, ce urmează să obțină, cam știu ce au de făcut. Poate exista o mobilizare exemplară, dar și drag de lucru. Simt că progresează și asta le de avânt, o stare bună.

Săgetătorii pot avea chef de mai multă lejeritate. Abordează lucrurile detașat, ca și când ar fi în vacanță. Venus în Berbec îi ajută să fie imaginativi și creativi. Caută scurtătura scurtăturii. Vor să aibă mai mult timp pentru hobby-urile lor.

Capricornii au Venus în spațiul căminului și al familiei. Sunt buni organizatori și e foarte clară etapizarea activităților de care se țin. Sunt harnici în casă sau în celula lor de la birou.

Vărsătorii au un Venus în Berbec răspunzător de relațiile din mediul apropiat. Sunt vizite pe care le pot face cu mare plăcere în perioada asta. Sunt discuții bine așezate și au mintea echilibrată.

Peștii sunt foarte ambițioși în legătură cu felul în care își pun în valoare abilitățile practice. Sunt și cei mai norocoși în plan financiar. Pot testa de câte lucruri sunt capabili, ce le vine cel mai la îndemână să facă, unde e talentul lor practic. Pot stăpâni o operațiune foarte bine.

ADVERTISEMENT