Life

Venus în Scorpion! Camelia Pătrășcanu explică fenomenul din 4 decembrie pentru fiecare zodie

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică acest fenomen și spune cum vom fi afectați cu toții.
03.12.2023 | 12:34
Venus in Scorpion Camelia Patrascanu explica fenomenul din 4 decembrie pentru fiecare zodie
Venus în Scorpion: horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Venus intră în Scorpion luni, 4 decembrie 2023, și va produce o serie de schimbări importante. Camelia Pătrășcanu explică despre ce vorbește acest fenomen astrologic, în exclusivitate pentru FANATIK!

Venus în Scorpion din 4 decembrie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie

Planeta rămân în Scorpion până la finalul lunii. Venus face mai dulci renunțările noastre, mai ales în relații. E o poziție destul de senzuală, dar accentuează și poftele, dorințele, patimile. În relațiile personale, toată lumea va fi mai atentă.

ADVERTISEMENT

Venus face aspecte armonioase cu Mercur și Luna Neagră. Toată lumea va realiza că pentru a primi trebuie să dăruiască ceva: apreciere, umor, gesturi frumoase, servicii, ajutor. Plus că trebuie să creăm un context cât mai favorabil pentru a deschide conștiința, amabilitatea.

După 19 decembrie, planeta formează aspecte frumoase cu Neptun. E vorba de o cumpătare spirituală în fața poftelor și a patimilor noastre. Avem șansa să vedem chiar și gelozia prin ochii conștiinței, dar fără să ne doară ori să facem un pas înapoi.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, este o poziție foarte frumoasă. Pot primi atenție și chiar cadouri, unele care îi surprind. Venus în Scorpion e un trezitor de senzualitate. Trebuie să facă gesturi concrete față de persoana pe care o iubesc fără să aștepte ceva la schimb. Trebuie să aibă dărnicia, bunăvoința de a-l lăsa pe celălalt să își exprime sentimentele cum înțelege mai bine.

Pentru Tauri, e un Venus în Scorpion care poate aduce împăcare în relațiile personale. Își pot cere scuze pentru a îndrepta o greșeală. Au tendința de a face pe plac partenerului, de a-l copleși. În tot cazul, au multă bunăvoință și asta le e răsplătită.

ADVERTISEMENT

Gemenii, mai mult grijă pentru sănătate

Gemenii au un tranzit cu grijă pentru sănătate și vești bune. Pot da roade anumite măsuri pe care le iau. Se sprijină pe comunitatea din care fac parte și se simt foarte bine. Au sentimentul că oricând se ivește o situație complicată e întotdeauna cineva acolo care să îi sprijine. Au parte de un ”acasă” social pe care l-au căutat de ceva vreme.

Pentru Raci, Venus în Scorpion aduce nevoie de iubire pe care și-o oferă lor, propriei persoane. Unii poate chiar vor să facă schimbări de înfățișare mai pronunțate. Au chef de ei, au chef să fie în formă. E un tranzit bun. Pot cheltui un pic mai mulți bani, dar nu foarte mulți, căci harta e destul echilibrată. Unii Raci vor să recucerească partenerul de viață, să îi atragă atenția, mai ales dacă sunt distanțe, nu doar geografice, ci și sufletești.

ADVERTISEMENT

Leii au liniște, calm, tihnă în cămin. Reușesc, cumva, să simplifice toată activitatea din jurul lor. Venus e, de asemenea, un element bun pentru sănătate. Simt nevoia să își întărească sănătatea. Nu prea sunt bucuroși de musafiri.

Fecioarele au parte de discuții plăcute cu oamenii

Fecioarele au un tranzit cu vizite plăcute, atenții, gesturi. Interacțiunea cu cei din jur e una plăcută. Asta înseamnă că și ele răspund prezent, cunosc eticheta. Pot avea succes în toate interacțiunile pe care le au. Emoțiile, tracul, toate sunt depășite. Dacă se deschid, orice dialog și întâlnire le aduce satisfacții. Și drumurile și călătoriile sunt foarte frumoase.

Balanțele au un Venus în Scorpion grijuliu pentru sănătate. Își organizează mai atent activitățile pe care le fac, multe pentru cămin și pentru casă. E adevărat că își propun să facă multe lucruri și apoi se răzgândesc. Sunt un pic excentrice sau testează formule noi, ieșind din tiparul lor.

Săgetătorii sunt mai economi

Scorpionii cu Venus în semnul lor au farmecul sporit. Au puterea de a-i înțelege pe cei din jur. Faptul că nu se complică prea mult e ca un calmant pentru ei. Sunt relaxați să se întâlnească, să răspundă la invitații. Au blândețe, deschidere și naturalețe.

Săgetătorii au un Venus în Scorpion econom, vor confort. Deși dispun de energie, Venus le spune să nu consume energia cu toată lumea. Înțeleg că nu pot corecta pe toată lumea, nu orice ajutor e binevenit. Venus le aduce înțelepciunea de a face un pas lateral când vine vorba de binele cuiva de care lor le pasă.

Capricornii au deschidere la nivel social, o deschidere către plăcerile partenerului, cam cum vor să petreacă timpul cu partenerul. Pledează pentru a depune energie și efort spre satisfacerea altora. Dovedesc dragoste, deschiderea sufletului, deschiderea inimii.

Vărsătorii au un Venus în Scorpion care vorbește despre plăcerea puterii. Vorbim aici de abilitățile lui de a se organiza ori de a-i organiza pe alții. Se pun în centrul atenției. Pot avea niște sarcini de rezolvat, dar nu le este dificil să le rezolve.

Pentru Pești, Venus vorbește de plăcerea deplasărilor pentru bucuria lor, pentru a întâlni persoane pe care vor să le întâlnească și le așteaptă de mult. Venus vorbește despre plăcerea pe care o găsesc departe de casă, într-o deplasare.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția