Life

Venus retrograd în zodia Leu! Camelia Pătrășcanu, avertismente pentru Raci. Ce se întâmplă până în septembrie

Venus e retrograd în zodia Leu din 23 iulie 2023 până în luna septembrie. Camelia Pătrășcanu descifrează acest fenomen astrologic.
21.07.2023 | 11:04
Venus retrograd in zodia Leu Camelia Patrascanu avertismente pentru Raci Ce se intampla pana in septembrie
Venus retrograd în zodia Leu. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Venus retrograd în zodia Leu e un tranzit foarte tensionat, anunță Camelia Pătrășcanu. Planeta nu se înțelege deloc bine cu Uranus și Jupiter din Taur.

Venus retrograd în zodia Leu. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Sunt orgolii multe, avem sentimentul că nu avem spațiu, că nu suntem înțeleși, onorați, că nu ni se cunosc atuurile, calitățile. Avem senzația că nu suntem respectați ca persoane.

ADVERTISEMENT

Aspectul țintește relațiile personale, relațiile umane. Ne plângem că drepturile și libertățile noastre nu sunt respectate. Venus retrograd în zodia Leu are o mare încărcătură aventuroasă.

Reflectăm la ce înseamnă momentele de pasiune, dacă le-am trăit cu măsură și înțelepciune. Avem ocazia să corectăm acum multe lucruri, să înțelegem mai profund iubirea. Avem de reflectat la tot ce înseamnă iubire și să ne dozăm iubirea astfel încât să nu fim egoiști. Să fim conștienți ce ne priește și nu ne priește în dragoste. Trăim mai liber în iubire ori cel puțin asta ne propunem.

ADVERTISEMENT

Sesizăm situațiile în care ni se taie aripile, în care nu ni se cunoaște valoarea. Perioada 7-16 august e cea mai tensionată, mai ales zilele de 7, 8, 15 și 16 august. E bine să luăm aminte la aceste zile mai ales dacă vrem ca lucrurile să se desfășoare într-un anumit fel.

Taurii se pot lovi de aspecte apăsătoare ale trecutului

Pentru Berbeci, Venus retrograd aduce dorul de iubire. Unii se pot simți străini chiar în doi. Lucrurile care îi bucură s-ar putea să nu fie împărtășite. Nu sunt văzuți de nimeni, poate fi una dintre plângeri. Nu sesizează nimeni bogăția lor sufletească, lucrurile pe care le au de oferit. Toate lucrurile sunt de corectat dacă se află cauza.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, un Venus în zona siguranței personale și a căminului. Mulți Tauri pot avea tot felul de lucruri apăsătoare, din trecut, pe care e bine să le rezolve acum. Unii pot face introspecții în legătură cu momente delicate din trecut. Tâlcul e să înțeleagă contextul, cauzele, modelele pe care le-au avut. Alți Tauri se întreabă care e locul lor în familie. Au tot felul de tensiuni legate de viața personală.

Pentru Gemeni, multe întrebări pe care le pot avea legate de rostul iubirii, sinceritate, cum să spună, cât să spună, despre gusturile comune și așa mai departe. Sunt secrete pe care acum le află sau pe care abia acum le analizează. De asemenea, investighează impresiile, opiniile pe care și le-au făcut în relațiile apropiate.

ADVERTISEMENT

Racii își reconsideră niște atuuri

Racii îl au pe Venus retrograd în zona analizei puterii personale. Îi ajută pe mulți să își resconsidere niște atuuri, calități, abilități. Unii pun abia acum preț pe propriile lor atuuri. Își dau seama că s-au neglijat, s-au ignorat. Au de corectat această neglijare personală. Alții își cunosc valoarea, dar nu și-o promovează corect.

Leii analizează atitudinile lor față de diverse persoane. Se gândesc dacă s-au purtat corect, mai ales dacă au avut o anumită influență. Oare au folosit corect influența sau nu? Apoi, alți Lei pot analiza dacă drumul pe care și l-au ales, oricare ar fi acela, este corect, dacă nu abuzează de autoritatea lor.

Fecioarele au întâlniri care le îndeamnă să își reanalizeze trecutul. Se confruntă cu niște consecințe și o perspectivă că puteau face altfel. Unele poate nu au ales cariera potrivită, persoana potrivită. Poate fi vorba de înțelegerea mai profundă a consecințelor unor decizii neluate. Altele analizează din punct de vedere moral relația lor. Sunt detalii care l-au scăpat.

Balanțele sunt atente la relația cu prietenii, cu colectivitatea. Nu toți prietenii le mai plac sau le fac bine. Nu toate activitățile îi mai încarcă pozitiv. Merită să analizeze locul lor în comunitate.

Scorpionii vor mai multă consistență în ceea ce fac

Scorpionii au un Venus retrograd în zodia Leu în zona puterii. Pentru unii, propria frumusețe e o putere. Reflectează dacă e suficient și dacă îi ajută. Parcă vor mai multă consistență și valoare. Venus îi învață să manifeste autoritate cu mai mult umanism, cu judecată blândă.

Săgetătorii au un Venus care ridică probleme de moralitate, de independență, de comportament, de demnitate. Reflectează la toate astea. Unele relații sunt spumoase, dar nu întotdeauna demne și onorante. Poate e timpul să înțeleagă persoana de lângă ei.

Capricornii au un Venus retrograd prezent în zona plăcerilor, a dorințelor partenerilor de viață. Nu e vorba despre ei, ci despre celălalt. Unii pot simți că au pierdut startul. Constată că poate nu au fost acolo lângă celălalt când s-au întâmplat lucruri.

Venus retrograd pentru Pești: revelații neplăcute

Vărsătorii sunt puși pe gânduri în legătură cu imaginea lor publică. Unii își schimbă stilul vestimentar, înfățișarea, felul în care se decorează. Simt nevoia să mai corecteze niște lucruri sau dimpotrivă.

Peștilor li se atrage atenția că lucrurile sau oamenii pe care îi iubesc nu aduc neapărat beneficii pentru ei. Fie nu se iubesc suficient, fie sesizează niște toxicități și derapaje în relațiile lor. Deocamdată, accentul e pus pe revelațiile că nu e ceva în ordine. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT