Life

Verdict Adi Constantin, hairstylistul vedetelor! Ce spune expertul despre celebritățile din România

18.09.2020 | 23:55
Verdict Adi Constantin hairstylistul vedetelor Ce spune expertul despre celebritatile din Romania
Verdict Adi Constantin, hairstylistul vedetelor! Prezentatoarea Bravo, ai stil! criticată dur de specialist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Constantin, cunoscutul stilist din showbiz-ul românesc, supranumit hairstylistul vedetelor, și-a spus din nou părerea despre divele de la „Bravo, ai stil!”, de data aceasta cea luată în vizor fiind chiar prezentatoarea, Ilinca Vandici.

Vedeta care coafează de la vârsta de 15 ani și este în vizorul public datorită comentariilor referitoare la tunsorile artiștilor, a oferit pentru FANATIK păreri despre unele dintre cele mai renumite personalități din România, printre acestea numărându-se Andreea Marin, Adela Popescu și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Așadar, stilistul Adi Constantin a declarat că moderatoarea emisiunii de stil de la Kanal D este foarte atentă la nuanțele naturale, dar i-ar prinde foarte bine ceva ciocolatiu sau castaniu, nuanțe care i-ar neutraliza trăsăturile fizice și i-ar oferi mai multă senzualitate.

Adi Constantin, verdict pentru vedete celebre din România. Ilinca Vandici, printre „ținte”

„Desigur la trăsăturile Ilincăi naturale pentru ea așa este dintotdeauna… îi vine bine orice lungime, însă mi se pare mult prea scurt poate de dragul modei și a fashionului. Părul ei fiind unul rezistent și des este păcat să-l țină atât de scurt.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește nuanța, pentru mine Ilinca este mult mai senzuală/elegantă, mult mai latino… «that telenovela look»… pe nuanțe ciocolatii, castanii… acest soft Balayage consider îi neutralizează trăsăturile!”, a spus Adi Constantin referitor la coafura prezentatoarei „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil! Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu, Andreea Marin și Adela Popescu, în vizorul lui Adi Constantin

Lăsând la o parte emisiunea de la Kanal D, renumitul maestru, care și-a creat de-a lungul anilor propriul personaj, a vorbit și despre tunsorile și coafurile unor vedete cu peste 20 de ani experiență pe sticlă. În această categorie se află Andreea Marin, dar și cântăreața Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Dacă Zâna Surprizelor nu trebuie să-și vopsească podoaba capilară în nuanțe de arămiu deschis, nu același lucru se poate spune despre Andreea Antonescu căreia Adi Constantin îi recomandă să renunțe la coafura „indigo” pentru care a făcut o mică obsesie.

„Domnia sa probabil s-a luat după învechita zicală cotidiană cum dacă înaintezi în vârstă neapărat trebui apelezi la nuanțe mult mai deschise de păr! În cazul îndrăgitei doamne aceste nuanțe eșuate de arămiu mult prea deschise pe treapta de 7 nu sunt adecvate !

ADVERTISEMENT

Andreea Marin este un Beauty Icon al părului închis care ani la rând a fost inspirațională cu părul ei negru care desigur îi definește bine forța și siguranța de sine pentru ea este o forță! 

Nu trebuia depășească baza 4, ciocolata amăruie chiar dacă simțea nevoia renunțe la negru. Așadar, urgent trebuie facă ceva în materie de culoare”, spune stilistul despre fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”.

Andreea Marin și Andreea Antonescu
Andreea Marin și Andreea Antonescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De asemenea, Adi Constantin susține că jumătatea trupei Andre, bruneta Andreea Antonescu, este probabil foarte influențată de coafurile surorilor Kardashian. Totodată, cântăreței i se recomandă să renunțe la placă pentru a nu mai deteriora firul de păr.

„Andreea este a treia vedetă din această ediție cu aceeași tunsoare «indigo» pentru care se pare celebritățile autohtone au făcut o obsesie! Probabil și influența surorilor Kardashian care schimbă perucile la ordinea zilei face ca acest trend se agraveze, însă deja toate semănați între voi… 

Ca să nu mai vorbim de vizibilitatea plăcii care cu siguranță este des utilizată pentru a stiliza această tunsoare, placa fiind atât de dăunătoare! Îi recomand Andreei o culoare uniformă în baza 5 fără aceste încercări nereușite înspre blond.

De asemenea, îi vine bine o nuanță uniformă, respectiv volumul și mișcarea unor bucle lejere la o lungime de 45 cm face ca ea fie mult mai glam și feminină decât cu această linie relativ asimetrică mult prea abordată!”, este părerea stilistului despre Andreea Antonescu.

Adela Popescu, ultima dintre celebritățile aflate sub lupa lui Adi Constantin a renunțat recent la părul lung, în favoarea unui lungimi până la umăr. Celebrul hairstylist a mărturisit că noua coafură nu o avantajează absolut deloc pentru că o maturizează prea mult.

„Se pare că voia să scape de bobul clasic, în dorința de a se moderniza optând pentru această asimetrie bine decupată, însă deloc în avantajul ei!

Așadar, consider că o maturizează și o duce în zona aceea de «office girl», pierzând astfel mereu Zâmbitoarea Adela acel aer Fresh de «Young TV Star« pe care susțin că părul mai lung îl oferă în cazul ei!”, a declarat Adi Constantin despre prezentatoarea de la Pro TV, Adela Popescu.

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV
Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT