Sport

Verdict clar la „Profețiile lui Mitică” despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să se numească iar Steaua. „Asta se întâmplă cu Armata. Suporterii nu sunt proști”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a tranșat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul președinte LPF a dezvăluit care sunt șansele ca echipa lui Becali să își recapete numele.
13.02.2023 | 23:20
Verdict clar la Profetiile lui Mitica despre sansele ca echipa lui Gigi Becali sa se numeasca iar Steaua Asta se intampla cu Armata Suporterii nu sunt prosti Video exclusiv
Verdict clar la „Profețiile lui Mitică” despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să se numească iar Steaua. „Asta se întâmplă cu Armata. Suporterii nu sunt proști”. foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Deși au trecut aproape nouă ani de când a început, conflictul dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei Steaua pare interminabil. În cea mai recentă ediție de PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit de șansele pe care le are clubul lui Gigi Becali de a își recăpăta denumirea.

Dumitru Dragomir, anunț pesimist pentru Gigi Becali. Fostul șef LPF crede că FCSB nu se va mai numi Steaua

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că va fi foarte greu ca justiția să redea FCSB-ului numele de „Steaua”. „Armata e mai tare decât Gigi Becali, iar în Țara Românească eu mi-am dat seama că cine are putere câștigă. Să ții minte fraza asta. Întotdeauna când puterea stăpânește dreptatea, dreptatea n-are putere niciodată.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Gigi nu are nicio putere în fața Armatei?) Niciodată. Nimeni. Numai dacă vine un ministru care spune Băi, nebunilor! (n.r. – Ciolacu îl susține) L-am și lăudat, a avut sânge în instalație. Datorită lui stadionul poate fi utilizat și de echipa lui Becali.

Suporterii se duc după Steaua. Domne, suporterii nu sunt proști. Suporterii știu și citesc. Știu că echipa lui Becali e Steaua. Ne luăm după decizia unui om care habar nu are de fotbal?

ADVERTISEMENT

Cu Armata nu câștigi, cu justiția… Nu câștigi niciodată. Și cu instituțiile de forță. Nimeni n-a câștigat niciodată. (n.r. – nu îi place mai mult FCSB?) Cum să îi placă? FCSB înseamnă Fotbal Club Steaua București. (n.r. – ar fi o mare victorie să se numească iar Steaua?) O mare victorie a fost că poate juca pe stadionul Steaua.

Va juca sigur acolo și în cupele europene o să joace acolo, o să vedeți. Și suporterii ăia care nu sunt de partea lui, tot de partea lui vor fi. N-ați văzut la Divizia B câți se duc? O mână de suporteri”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fostul șef LPF crede însă că FCSB e Steaua

Totuși, Dragomir este convins că echipa latifundiarului din Pipera este continuatoarea formației care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. „O să îi zic Steaua. De ce să nu îi spun Steaua?

Spuneţi-le celor de la CNA… Eu care ştiu ce s-a întâmplat, dau scris la CNA că asta este adevărata Steaua. Piţurcă şi Lăcătuş au fost antrenori la FCSB? Înseamnă că şi CNA-ul nu este de partea dreptăţii.

ADVERTISEMENT

Să ai de 100 în buzunar câte decizii definitive şi irevocabile, nedrepte au fost date în această lume. Povestea este că e Steaua. Clar. Numai că Becali neavând jurişti ca lumea în jurul lui, nu a scris nişte lucruri.

Când a cumpărat-o ce a cumpărat? Exista FCSB atunci, a cumpărat FCSB? Exista Steaua. A dat bani pe Steaua. A dat patru milioane de euro. Acum ar costa pe la 40-50 de milioane de euro. Păi patru milioane de atunci sunt 30 de acum. 

Este o decizie nedreaptă, dar aici este de felicitat Talpan. Este un jurist abil. A fost nedreptăţit şi trebuia să ia şi el bani de la Gigi Becali. El a fost exclus şi s-a supărat. L-au exclus total.

Trebuia să plătească nişte bani legali, în urma cărora să plătească nişte impozite. Trebuia să bage şi el degetul la borcanul cu miere. Păunescu avea FCSB-ul? A cumpărat el FCSB-ul? Păunescu era coproprietar la Steaua şi apoi a venit Gigi”, a mai spus Dragomir.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT