Sport

Verdict despre Ngezana după debutul la FCSB: „O să-l liniștească Gigi!”

Basarab Panduru a dat un verdict despre Siyabonga Ngezana, noul fundaș al FCSB-ului, despre care a spus că va fi liniștit de Gigi Becali.
05.07.2023 | 22:37
Verdict despre Ngezana dupa debutul la FCSB O sal linisteasca Gigi
Basarab Panduru, verdict despre Siyabonga Ngezana. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Siyabonga Ngezana are la dispoziție puține meciuri pentru a fi pe placul lui Gigi Becali, însă nu s-a pronunțat asupra greșelii pe care a făcut-o în meciul amical cu PAOK, scor 1-1, care a condus la golul grecilor. Transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Basarab Panduru, verdict despre Siyabonga Ngezana

Basarab Panduru a oferit un verdict despre Siyabonga Ngezana, spunând cât timp are la dispoziție pentru a-l impresiona pe Gigi Becali: „Au zis ăia din Africa de Sud să avem grijă de Ngezana.

ADVERTISEMENT

Eu zic să stea liniștiți, că are Gigi grijă de el. 2-3 etape și vom vedea ce se întâmplă cu Ngezana. Nu aș comenta greșeala din meciul cu PAOK, pentru că nu știu ce a făcut.

Se poate să te antrenezi din greu în ultimele zile și să nu poți să-ți mai miști picioarele, cred asta”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Stoica despre gafa lui Siyabonga Ngezana

Mihai Stoica a vorbit despre meciul amical al FCSB-ului cu PAOK, comentând și situația lui Siyabonga Ngezana, care a greșit decisiv la golul formației pregătite de Răzvan Lucescu.

„Ngezana abia a venit, nu știu dacă știe 5-6 colegi după nume. Are nevoie de un timp de acomodare, asta e clar. Nimeni nu e bătut în cuie, poate să fie o formulă de joc, în care să joace toți, chiar putem să facem asta.

ADVERTISEMENT

Are calități indubitabile, are viteză, un joc aerian bun, control al mingii, dar trebuie să-l vedem, poți să ai toate calitățile din lume, dar dacă nu știi să blochezi acțiunea adversarului din poziționare e greu.

Vlad n-a fost deranjat azi. Golul era imparabil, a alunecat Ngezana și l-a lăsat singur pe Vlad. Dar chiar nu a avut șuturi”, a mai spus oficialul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

FCSB va începe noul sezon de SuperLiga pe 16 iulie. Roș-albaștrii vor juca în deplasare, la Tg. Jiu, în compania celor de la FC U Craivoa 1948.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „1 solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT