Fotbal intern

Verdict dur pentru Marko Momcilovic chiar de la un oficial FCSB: ”Nu mai poate reveni!”

01.07.2019 | 08:51
Verdict dur pentru Marko Momcilovic chiar de la un oficial FCSB Nu mai poate reveni

Un oficial al FCSB a dat un verdict dur în privința revenirii pe teren a fundașului Marko Momcilovic, care a suferit două operații în ultimul an. Jucătorul sârb în vârstă de 32 de ani nu a mai jucat din 9 august 2018, de la meciul Hajduk Split – FCSB, scor 0-0, din turul trei preliminar al Europa League, când a fost înlocuit la pauză cu Junior Morais din cauza unei rupturi musculare.

Verdict dur pentru Marko Momcilovic chiar de la un oficial FCSB: ”Foarte lungă accidentarea”

”Am văzut că au plecat ambii fundași laterali, Benzar și Morais. Probabil că există deja o strategie la club, pentru aducerea lui Ștefan, pentru că nu știu ce în ce stadiu sunt cei doi, atât Stan, cât și Momcilovic. În privința lui Marko, chiar nu știu dacă mai poate reveni, mai ales că în august face un an de când n-a mai jucat. Foarte lungă accidentarea”, a fost verdictul dat de președintele de onoare al FCSB, Helmuth Duckadam, în privința lui Marko Momcilovic.

”Va fi greu pentru Vlad să apere, pentru că nu are meciuri! Va fi greu pentru el, din cauza faptului că n-a jucat deloc. Eu sunt de acord să joace și e bine să joace, dar trebuie să-i dai jocuri și încredere. Poate că acest parcurs de început, cu echipe din partea a doua a campionatului, și cu echipe din Moldova sau Macedonia, în Europa, îl va ajuta”, a mai spus fostul mare portar la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Marko Momcilovic într-un duel pentru balon cu Sebastian Mladen la un meci FC Viitorul și FCSB

”Nu este nicio problemă că Man, Coman și Nedelcu nu au fost în cantonament”

Președintele de onoare al FCSB nu crede că jocul echipei va fi afectat de faptul că internaționalii de tineret Dennis Man, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu nu au efectuat cantonamentul alături de ceilalți coechipieri: ”Prin revenirea celor trei, Nedelcu, Coman și Man, care știu unde joacă și despre care se știe ce pot, echipa va fi în efectiv complet. Nu este un bai că ei n-au fost în cantonament”.

FCSB s-a despărțit săptămâna trecută de cei doi fundași laterali care au fost titulari în sezonul trecut al Ligii 1, Romario Benzar și Junior Morais. Internaționalul român a fost prezentat oficial la US Lecce, italienii plătind două milioane de euro pentru transferul său. În schimb, brazilianul din banda stângă a fost lăsat să plece la noua echipă din Turcia a lui Marius Șumudică, Gazişehir Gaziantep.