News

Verdictul lui Dumitru Dragomir în bătălia pentru Primăria Capitalei: “Asta îi va distruge și pe Firea şi pe Piedone”

Dumitru Dragomir a atras atenţia cu privire la riscurile ca Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone să candideze unul împotriva celuilalt la alegerile pentru Primăria Capitalei.
07.03.2024 | 12:40
Verdictul lui Dumitru Dragomir in batalia pentru Primaria Capitalei Asta ii va distruge si pe Firea si pe Piedone
Dacă Gabriela Firea nu va candida, Dumitru Dragomir îl va susţine pe Piedone la Primăria Capitalei Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au mai rămas aproape trei luni până la alegerile locale, iar principalele partide politice păstrează încă suspansul cu privire la candidaţii pe care îi vor arunca în luptă pentru cea mai importantă primărie din România.

Piedone l-a luat şef de campanie pe Adrian Thiess

Până în momentul de faţă sunt certe candidaturile lui Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone, în timp ce PSD şi PNL păstrează încă misterul cu privire la persoanele pe care le vor susţine pentru postul de primar general.

ADVERTISEMENT

Deşi numele Gabrielei Firea nu mai este vehiculat pentru candiatură în cercurile PSD, Dumitru Dragomir crede că e posibil ca soţia edilului de la Voluntari să fie aleasa social-democraţilor pentru lupta electorală.

“Va fi o luptă foarte strânsă între trei titani: Gabriela Firea, Piedone și Nicușor Dan. Dacă partidul n-o pune pe doamna Firea, ea va candida independentă. Și atunci îl distruge și pe Piedone, pentru că se bat amândoi pe aceleași procente.

ADVERTISEMENT

Piedone a făcut o mișcare formidabilă. L-a luat șef de campanie pe un șmecher, pe Adrian Thiess (n.r. – fost consilier personal al lui Sorin Oprescu). Îl cunosc bine de tot, Adrian Thiess e diabolic”, a spus Dragomir în emisunea MAXPROFEŢIILE LUI MITICĂ, moderată de Horia Ivanovici.

Pe de altă parte, fostul şef al LPF consideră că este în dezavantajul lui Firea şi Piedone să candideze unul împotriva celuilalt. “Faptul că vor candida şi Firea şi Piedone îi loveşte pe amândoi. Asta este şmecheria lui Iohannis. Şi comasarea şi lovitura asta. Dacă Ciolacu cedează… A cedat cu comasarea, dar nu cred că cedează la primăria Capitalei. Eu cred că o pune pe Firea”, a mai afirmat Dragomir.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, acesta i-a spus lui Horia Ivanovici că va face tot posibilul ca la Sectorul 1, acolo unde locuieşte, Clotilde Armand să nu mai fie realeasă în funcţia de primar.

“Dacă Firea nu candidează îl susţin pe Piedone. Până în pânzele albe îl susţin. Îi aduc peste 50.000 de voturi. Să vedem cine vine la sector, pentru că n-o s-o lăsăm pe beleaua asta să rămână iar primar (n.r. – Clotilde Armand). Nu-i nimic de capul ei.

ADVERTISEMENT

Ăla care vine va avea nevoie de Mitică Dragomir şi de emsiunea ta. Eu mă angajze public în alegerea primarului de la Sectorului 1″, a mai spus Dragomir, la MAXPROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Profetia lui Mitica Dragomir in batalia pentru Primaria Capitalei

ADVERTISEMENT