ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Verdictul lui Ion Crăciunescu la cartonașul roșu acordat de Kovacs lui Planic: ”Nu mi se pare o oportunitate clară de a marca”

Autor: Adrian Baciu | 02.02.2020 | 22:44
Verdictul lui Ion Crăciunescu la cartonașul roșu acordat de Kovacs lui Planic: ”Nu mi se pare o oportunitate clară de a marca”
Verdictul lui Ion Crăciunescu la cartonașul roșu acordat de Kovacs lui Planic: ”Nu mi se pare o oportunitate clară de a marca”. Captură foto: Look TV

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB a fost deblocat de un moment controversat din ultimele minute. Echipa din Capitală a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Planic din minutul 77, iar la faza imediat următoare clujenii au marcat golul victoriei. ”Roșul” primit de jucător roș-albaștrilor a fost contestat de oaspeți și pus sub semnul întrebării de specialiști.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 7,10 este cota pentru ”1”. Vezi aici toate cotele!


Ion Crăciunescu dă verdictul după cartonașul roșu acordat de Kovacs lui Planic: ”Nu mi se pare o oportunitate clară de a marca”

În minutul 77, Nedelcu pasează greșit în spate, mingea este recuperată de Ciprian Deac care se apropie de careul de 16 metri și este faultat de Bogdan Planic.

ADVERTISEMENT

”Centralul” Istvan Kovacs a considerat că Deac se află în poziție iminentă de gol și l-a eliminat pe apărătorul de la FCSB.

După meci, Florinel Coman a contestat decizia arbitrului de categorie Elite. Golgheterul FCSB a fost susținut de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, cel care consideră că Planic nu trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

În legile jocului scrie că, dacă jucătorul avea o oportunitate clară de a marca. După părerea mea nu mi se pare un lucru clar. Faultul a fost evident. El controlează mingea, dar aceasta este în lateral. Ne uităm la o oportunitate clară de a marca.

Dacă nu se producea faultul, avea o oportunitate clară de a marca? Asta trebuie să ne întrebăm. Fiecare poate să aprecieze dacă este o oportunitate clară.

ADVERTISEMENT

Așa scrie în regulament. Asta cu controlul mingii sunt nișe lucruri tehnice. Trebuie să analizăm și poziția jucătorilor de la FCSB, distanța față de minge.”, a spus Crăciunescu la Digisport.

Florinel Coman: ”Nu se dă roșu la o astfel de fază”

Din teren, Florinel Coman consideră că eliminarea lui Planic este una injustă, întrucât Ciprian Deac și-a preluat în lateral mingea și nu era în situație clară de a marca.

ADVERTISEMENT

”După părerea mea nu se dă roșu la acea fază. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Istvan Kovacs acest meci”, a spus jucătorul de la FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!