Life

Veste bună pentru abonații Orange. Încă 7 posturi TV apar în grila de programe

Anunț important pentru clienții Orange. Compania va introduce 7 noi posturi de televiziune din portofoliul Warner Bros. Discovery.
30.12.2023 | 11:49
Veste buna pentru abonatii Orange Inca 7 posturi TV apar in grila de programe
Anunț important pentru clienții Orange. Compania va introduce 7 noi posturi de televiziune din portofoliul Warner Bros. Discovery. Sursa foto: comunitate.orange.ro
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru abonații Orange. Încă 7 posturi TV apar în grila de programe. Noile canale vor fi disponibile treptat, în funcție de oferta aleasă de fiecare român care are un contract încheiat cu această firmă.

Anunț important pentru clienții Orange. Compania va introduce 7 noi posturi de televiziune din portofoliul Warner Bros. Discovery

Anunț important pentru clienții Orange. Compania va introduce 7 noi posturi de televiziune din portofoliul Warner Bros. Discovery, după ce grupul Orange România a semnat recent un parteneriat important.

ADVERTISEMENT

Compania şi Warner Bros. Discovery şi-au extins parteneriatul pe plan local, aspect care este în avantajul românilor. Aceștia vor putea viziona de acum înainte canalele Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC şi Animal Planet.

Acestea vor fi disponibile treptat clienţilor Orange România şi Orange Romania Communications care au un abonament TV de la Orange, în funcţie de oferta TV aleasă. Vestea a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat.

ADVERTISEMENT

„Suntem extrem încântaţi să putem oferi clienţilor Orange, care au un abonament TV, acces la portofoliul numeros de televiziuni oferit de Warner Bros. Discovery.

Acesta aduce clienţilor noştri o gamă mai bogată de emisiuni TV, documentare, precum şi acces la cele mai aşteptate competiţii sportive”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

„Extinderea acestui parteneriat strategic contribuie la obiectivul nostru de a aduce în casele românilor cel mai bun şi cel mai variat conţinut TV pentru întreaga familie”, a mai spus Antoine Drevon.

Orange, posturi de televiziune adresate tuturor clienților

Orange începe anul 2024 cu noi posturi de televiziune, care vor fi adresate tuturor clienților, de la mic la mare. Compania transmite că în portofoliul său sunt 16 canale pe care abonații le pot urmări la orice oră din zi și din noapte.

ADVERTISEMENT

Acestea aduc un conţinut extrem de variat: de la filme şi seriale, emisiuni lifestyle şi reality, home & deco, la documentare şi desene animate de neratat. De asemenea, clienții vor putea viziona toate competiţiile live transmise de Eurosport.

În plus, telespectatorii românii nu vor rata Jocurile Olimpice Paris 2024 pentru că Orange deţine drepturile de difuzare. În prezent, compania este una dintre cele mai importante de pe piața românească.

ADVERTISEMENT
Tags: