News

Veste bună pentru români! “Nu mai trebuie să mergeți la ANAF!” Anunţul ministrului de Finanţe

13.08.2020 | 12:13
Veste buna pentru romani Nu mai trebuie sa mergeti la ANAF Anuntul ministrului de Finante
ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor a anuțat astăzi că românii nu mai trebuie să meargă la ANAF. Vestea a fost dată printr-o postare pe pagina de Facebook.

”Gata cu drumurile la ANAF. Doar click-uri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt”, scrie Cîțu pe facebook.

ADVERTISEMENT

Ministrul explică în postarea făcută că prin identificarea vizuală online fiecare cetățean va putea să-și facă un cont în spațiul privat virtual din fața calculatorului prin care să gestioneze mult mai simplu și mai ușor situația.

Cîțu dă vestea: românii nu mai trebuie să meargă la ANAF. Ce declară ministrul

Drumul la ANAF sau la administrațiile locale a fost mereu o povară. Ore în șir la coadă, organizare deficatară, nervii, practic un adevărat test de rabdare și caracter pentru fiecare om. Ei bine, Florin Cîțu, promite că toate aceste lucruri se vor schimba.

ADVERTISEMENT

Minstrul anunță că chinul s-a încheiat pentru români și de acum lucrurile vor fi mult mai simple. Florin Cîțu le spune românilor că vor câștiga timp prin această digitalizare.

”Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus”, scrie Cîțu pe facebook.

ADVERTISEMENT

Totodată, ministrul a mai precizat că digitalizarea ar fi putut fi făcută de mulți ani, însă social democrații s-ar fi opus.

”Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid. A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă acete modificări în doar 6 luni. Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele și veți vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 și de o tara europeana! #RomaniaFaraPSD #RomaniiTrebuieSaStie”, mai scrie Florin Cîțu

ADVERTISEMENT