Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, contre dure cu Robert Niță înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Sper să le încheiem cariera celor de la Rapid!” / „Sunteți obișnuiți să luați 5 de la noi!”

Veste de ultimă oră din tabăra celor de la FCSB: ce se întâmplă cu Alex Băluță, jucătorul preferat al lui Gigi Becali care este accidentat?
19.04.2024 | 12:51
Gigi Mustata contre dure cu Robert Nita inaintea derbyului FCSB  Rapid Sper sa le incheiem cariera celor de la Rapid  Sunteti obisnuiti sa luati 5 de la noi
Veste de ultimă oră din tabăra FCSB: ce se întâmplă cu Alex Băluță: „Sper să le încheiem cariera celor de la Rapid!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Băluță, jucătorul celor de la FCSB, este tot mai aproape de o revenire pe gazon chiar în meciul cu Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate! Jucătorul preferat al lui Gigi Becali pare că s-a recuperat și are șanse mari să joace în derby-ul cu rivalii din Giulești.

Gigi Mustață, dezvăluire de ultimă oră cu privire la starea de sănătate a lui Alex Băluță: „Am vorbit cu el ieri”

Liderul peluzei Nord a celor de la FCSB, Gigi Mustață, a confirmat la FANATIK SUPERLIGA, faptul că Alex Băluța va putea să joace în meciul cu Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, înaintea meciului cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Alex Băluță și-a revenit, am vorbit și eu cu el ieri și poate juca. Sperăm să facă un meci bun și să le încheiem cariera celor de la Rapid, să-i lăsăm pe locul 5, de ce nu și pe 6, ca să fie pe primul loc în play off, dar de la coadă”, a declarat Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță și Gigi Mustață, contre în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Sunteți obișnuiți să luați câte 5 de la noi”

Ba mai mult, după ce a confirmat că Alex Băluță va juca în meciul cu Rapid, liderul galeriei a celor de la FCSB s-a contrat în direct cu Robert Niță, prietenul său din tabăra echipei din Giulești.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Păi voi oricum sunteți obișnuiți să luați câte 5 de la noi”

Gigi Mustață: „Dacă spuneai că noi eram obișnuiți cu locul doi, te credeam, dar așa cu locul 5? Lasă-mă să vorbesc Roberte, fă-ți treaba ta acolo. Voiam să-i fac și lui un tricou de campion”

Robert Niță: „Tricoul îl primesc cu mare drag, să știi. Am o grămadă de prieteni steliști”

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață: „Păi eu ți-l dau ție să-l îmbraci tu și tu îl dai la alții?”

Robert Niță: Hai să nu exagerăm acum, suntem noi prieteni, dar nici chiar așa. Veneam cu mare plăcere alături de tine, dar sunt la Prima Sport 1 să comentez acolo alături de Horia Ivanovici și invitații lui ceea ce se întâmplă pe Arena Națională”

Gigi Mustață, atac la adresa celor de la CSA Steaua: „Să fiți foarte atenți la cei 40.000 de oameni și să spuneți unde este Steaua”

Liderul peluzei nord a avut un atac și la adresa rivalilor de la CSA Steaua și i-a ironizat pentru faptul că ei adună 300 de oameni pe stadion, în timp ce liderul din Superliga joacă mai mereu cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață: „Mult succes! Să fiți foarte atenți la cei 40.000 de oameni și să spuneți unde este Steaua. Acolo unde sunt 300 sau unde sunt 40.000?”

Robert Niță: „Să fie o propagandă bună a fotbalului, asta este cel mai important”

Cristi Coste: „Legat de tricoul de campion, trebuie să-i trimiți lui Djokovic unul, deci tot ajunge un tricou de campion în Giulești”

Gigi Mustață: „Corect, așa este”, a încheiat Gigi Mustață dialogul de la FANATIK SUPERLIGA.

Veste de ultimă oră din tabăra FCSB: ce se întâmplă cu Alex Băluță

ADVERTISEMENT