Sport

Veste excelentă pentru dinamoviști înaintea meciului cu CFR Cluj: “S-au antrenat normal cu echipa”

Înfruntarea dintre Dinamo și CFR Cluj are loc vineri, 23 februarie, de la ora 20:00, în etapa 27 a SuperLigii României.
20.02.2024 | 22:57
Veste excelenta pentru dinamovisti inaintea meciului cu CFR Cluj Sau antrenat normal cu echipa
Veste excelentă pentru Dinamo: ”Politic și Amzăr s-au antrenat cu echipa”. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj primește vizita lui Dinamo, în etapa 26 a SuperLigii. Dacă ardelenii speră să reducă din diferența față de liderul FCSB pentru a rămâne în lupta pentru titlu, ”cânii” luptă pentru a lega a treia victorie consecutivă, după ce au învins Farul și Oțelul.

Veste excelentă pentru Dinamo: ”Politic și Amzăr s-au antrenat cu echipa”

Deși, inițial, accidentările lui Dennis Politic și Costin Amzăr păreu destul grave și cei doi puteau rata meciul cu CFR Cluj, se pare că aceștia pot reveni mai devreme pe teren.

ADVERTISEMENT

Alessandro Caparco, antrenorul cu portarii de la Dinamo, a oferit informații despre starea de sănătate a celor doi și a declarat că deja s-au antrenat cu echipa.

”Fizic, toată echipa este bine inclusiv Politic, inclusiv Amzăr, toți. Toată lumea a făcut antrenamentul, a fost o zi normală cu echipa. Nu a fost un antrenament greu. Este o veste foarte bună”, a spus Alessandro Caparco, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dennis Politic a bifat 22 de partide în acest sezon al SuperLigii și a reușit 6 goluri pentru clubul din ”Ștefan cel Mare”.

Dennis Politic, după victoria lui Dinamo împotriva Oțelului: ”Lupta nu este gata”

După meciul câștigat de Dinamo împotriva Oțelului, scor 2-0, Dennis Politic a vorbit despre salvarea de la retrogradare și a prefațat înfruntarea cu CFR Cluj, din etapa 27 a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

”Atmosfera este foarte bună și sperăm să continuăm tot așa și în meciul următor cu CFR. Știam că va fi un meci foarte tensionat, știam că Oțelul este o echipă agresivă.

Am luptat fiecare dintre noi să ne câștigăm duelurile individuale, să profităm de ocazii și să fim și noi agresivi la rândul nostru. Mă bucur pentru gol. Știm că urmează un meci foarte greu cu CFR Cluj și o să ne pregătim foarte bine săptămâna asta.

ADVERTISEMENT

Cele 6 puncte ne dau un moral foarte bun. Lupta nu este gata și sperăm să urcăm cât mai sus în clasament. Începutul a fost dat de victoria din etapa trecută, azi e continuarea, sperăm să o ținem tot așa”, a declarat Dennis Politic.

ADVERTISEMENT
Tags: