Fotbal intern

Veste extraordinară pentru Universitatea Craiova: Elvir Koljic a revenit la antrenamente. Video

23.02.2021 | 21:57
Veste extraordinara pentru Universitatea Craiova Elvir Koljic a revenit la antrenamente Video
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a revenit la antrenamente, iar asta reprezintă o veste extraordinară pentru Universitatea Craiova, dar și pentru tehnicianul grec Marinos Ouzounidis, care se va putea baza în curând pe cel mai bun marcator al echipei.

Clubul oltean a postat un video recent cu  Elvir Koljic antrenându-se cu restul echipei, fapt ce confirmă informațiile în exclusivitate FANATIK cu privire la revenirea atacantului pe teren.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 25 de ani, vârful bosniac s-a accidentat la începutul lui octombrie, iar după operația suferită a urmat o recuperare de aproximativ 5 luni. Perioada de absență a coincis șî cu un declin al echipei după startul perfect de sezon.

Veste extraordinară pentru Universitatea Craiova: Elvir Koljic a revenit la antrenamente. Video

Elvir Koljic a revenit la antrenamente cu restul echipei, clubul din Bănie lansând un video cu golgheter-ul echipei pe canalul oficial de Facebook. Oltenii au resimțit din plin absența bosniacului care marcase 6 goluri până în momentul accidentării,

ADVERTISEMENT

Deși a început recuperarea fizică de după operație în luna ianuarie, este pentru prima oară din octombrie când Elvir Koljic se antrenează în cadru organizat cu restul coechipierilor. Echipa a suferit în compartimentul ofensiv după fractura de peroneu suferită de bosniac, însă, speră ca acesta să fie 100% pregătit pentru meciurile din play-off.

În absența lui Koljic de pe teren, Alexandru Cicâldău a devenit principalul marcator al echipei, cu 8 goluri reușite în 23 de partide jucate. Atacantul era însă pe val înaintea de nefericita accidentare, cu 6 goluri marcate în 6 meciuri.

ADVERTISEMENT

Stilul de joc impus de Marinos Ouzounidis la echipă, ideal pentru bătălia la titlu

Universitatea Craiova nu excelează la capitolul goluri marcate, însă, după venirea lui Marinos Ouzounidis speră să reaprindă lupta la titlu în Liga 1. Momentan din cele 3 meciuri petrecute pe banca oltenilor, antrenorul grec a obținut 2 victorii și un egal.

Cu experiența unui titlu pierdut în ultimul meci al sezonului trecut din campionatul intern, Sorin Cârțu aprobă stilul de joc imprimat de Ouzounidis la echipă: “Ce văd în ultimul timp și n-am observat de când sunt la Craiova, în scurtul mandat al lui Ouzounidis văd că echipa are reactivitate și face un presing mult mai bun.

ADVERTISEMENT

Parcă încercăm să facem acest lucru, dar sunt convins că în timp o să prelungim treaba asta și pe viitor o să arătăm și mai bine. La ce foame de performanță e la Craiova, nu cred că preferă nimeni să jucăm spectaculos și să pierdem”, a declarat Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: