Sport

Veste proastă pentru FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu Jr. rămâne interzis pe stadioanele din România

Adrian Mititelu Jr. rămâne interzis pe stadioane! Plângerea contravențională formulată de fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a fost respinsă de Judecătoria Pitești.
21.06.2022 | 16:10
Veste proasta pentru FC U Craiova 1948 Adrian Mititelu Jr ramane interzis pe stadioanele din Romania
Adrian Mititelu Jr. rămâne interzis pe stadioane. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a depus o plângere contravențională împotriva porcesului verbal al Jandarmeriei Române-Gruparea Mobilă Craiova, cel care i-a stabilit o interdicție de un an pe stadioane, dar aceasta a fost respinsă de Judecătoria Pitești.

Adrian Mititelu Jr. rămâne interzis pe stadioane

Una caldă, alta rece pentru familia Mititelu, cea care conduce clubul FC U Craiova 1948. După ce luni, 20 iunie, Tribunalul Dolj a decis să suspende pedeapsa de trei ani a patronului, dar, o zi mai târziu, a aflat că trebuie să aștepte în închisoare judecarea apelului respectiv, deoarece procurorii au depus contestație.

ADVERTISEMENT

Următoarea veste proastă a primit-o Adrian Mititelu Jr. Conform prosport.ro, fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a rămas interzis pe stadioane, după ce i-a fost respinsă de către Judecătoria Pitești plângerea contravențională formulată împotriva Jandarmeriei Române-Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

În iarnă, lui Mititelu junior i s-a întocmit proces verbal și a fost interzis pe stadioane timp de un an. Totuși, fiul patronului oltenilor poate depune apel la decizie în termen de 30 de zile. Sancțiunea primită de Adrian Mititelu Jr. a venit ca urmare a unui gest petrecut la Mioveni.

ADVERTISEMENT

„Ce probe au? Pe ce m-au interzis?”

La începutul lunii noiembrie, când FC U Craiova 1948 a remizat la zero în deplasarea cu Rapid, Mititelu Jr. a fost acuzat că a aruncat cu o sticlă în terenul de joc.

„Este incredibil așa ceva! Sunt șocat! E imposibil! Asta este România! Cine a mai auzit să intezici patronul unui club timp de un an pe stadioane… Ce probe au? Pe ce m-au interzis?

ADVERTISEMENT

Pe vorbele unuia de la Rapid care le-a zis probabil că am aruncat eu sticla? La Mioveni nici nu sunt camere. Să îmi arate și mie ce probe au! Cereți și voi proba video, dacă au așa ceva.

Era minutul 80 și ceva, mă uitam la meci și când a fost conflictul am încercat să îl aplanez. Mi-au cerut cei de la jandarmi buletinul să dea o amendă clubului, așa au zis, și pentru că mai era puțin din meci le-am dat actul de identitate. Acum, mă trezesc că sunt eu interzis! Așa ceva…

ADVERTISEMENT

Ce contestație să fac? Astea sunt executorii și durează mai mult până se judecă… Sunt șocat, nu știu ce să mai zic”, declara, la vremea respectivă, Adrian Mititelu Jr., conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT