Life

Vestea momentului în showbiz! Vedeta care a devenit mamă pentru a doua oară: „Iubirea vieții noastre”

O vedetă celebră de la noi a născut pentru a doua oară. A adus pe lume un băiețel sănătos și a publicat deja prima imagine cu bebelușul.
23.03.2024 | 14:13
Vestea momentului in showbiz Vedeta care a devenit mama pentru a doua oara Iubirea vietii noastre
Vedeta care a devenit mamă pentru a doua oară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catrinel Menghia a născut. Vedeta și iubitul său au făcut cunoștință cu cea de-a doua minune din viața lor. Fotomodelul a publicat deja prima imagine cu micuțul și a dezvăluit numele ales.

Catrinel Menghia a născut un băiețel

În luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia anunța fericită că cel mai mare vis al său este aproape să se concretizeze. Fotomodelul internațional care în trecut a făcut furori la Cannes, anunța fericită că este însărcinată. 

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată, a apărut cu burtica la vedere pe coperta unei reviste de modă din Italia, țară în care locuiește de mai mulți ani și în care o crește și pe fiica sa cea mare, în vârstă de cinci ani.

Recent, Catrinel Menghia a dat vestea cea mare în mediul online, acolo unde a publicat o serie de imagini adorabile. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, pe care l-a fotografiat atât în brațele iubitului său, Massimiliano Di Lodovico, cât și al surorii sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a transmis un mesaj emoționat. Totodată a dezvăluit și numele pe care ea și partenerul său de viață, cu care are o relație de aproximativ zece ani, l-au ales pentru cel mic.

„Caroline este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a transmis Catrinel Menghia pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Catrinel Menghia mamă copil băiat
Catrinel Menghia, primele imagini cu fiul său.
Sursa foto: Colaj Fanatik/ Instagram

Ce semnifică numele ales de vedetă

Catrinel Menghia a ales un nume deosebit pentru băiețelul ei. Căci, Leon provine din greacă și se traduce drept „leu”. Numele micuțului este un simbol al puterii divine, al regalității și al triumfului.

Totodată, este un semn al justiției. Imaginea leilor este adesea întâlnită în preajma tronurilor regilor, dar și a scaunelor episcopale. Felina impunătoare este emblema Sfântului Evanghelist Marcu, al Sfântului Ieronim si al Sfântului Adrian.

ADVERTISEMENT

Biserica Ortodoxă cinstește amintirea a doi sfinți ce poartă numele ales și de Catrinel Menghia pentru fiul său, în luna februarie, în zilele de 18 și de 20. Totodată, Sfantul Leontie de la Radauti este prăznuit pe 1 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: